03 / 05 / 2024

ArenaPark AVMde hangi mağazalar var

ArenaPark AVMde hangi mağazalar var

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

ArenaPark AVM'nin cirosu yüzde 14 arttı!

Halkalı'daki ArenaPark AVM. "13 Nisan'dan bu yana pazar günleri organik pazara ev sahipliği yapıyor. ArenaPark AVM Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "ArenaPark'a 40-45 bin kişi gelirken, pazarın açılmasıyla bu sayı 50-55 bine çıktı" dedi

Organik pazar ArenaPark’ın ziyaretçi sayısını ve cirosunu artırdı!

ArenaPark’ta, 13 Nisan’dan buyana her pazar organik pazar kuruluyor. Sağlıklı beslenmek isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği organik pazar sayesinde ArenaPark’ın ziyaretçi sayısı yüzde 30, cirosu ise yüzde 14 arttı.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

İmar yönetmeliğinde hangi madde ertelendi?

22 Mayıs 2014 tarihinde (bugün) 29007 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde yapılan bir değişiklik ile bir maddenin yürürlük tarihi ertelendi. Peki imar yönetmeliğinde hangi madde ertelendi?

Kira bedelinin tespiti davası hangi mahkemede açılır?

Kiracı kiralananın kullanımını etkileyen ayıpların varlığı hâlinde, ayıbın giderilmesine kadar geçen süre için, kira bedelinden ayıpla orantılı bir indirim yapılmasını isteyebiliyor. Peki, kira bedelinin tespiti davası hangi mahkemede açılır?

ArenaPark’a yürüyerek gelen Kia Sportage’la dönecek!

ArenaPark bir şanslı ziyaretçisini 2014 model Kia Sportage’la ödüllendiriyor. Kampanyanın talihlisi 25 Ekim’de yapılacak çekilişle belirleniyor. Kampanya için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor.

Hangi durumlarda kat mülkiyetinin mecburi devri söz konusu olur?

Kat mülkiyetinin mecburi devri, kat maliklerinin bir diğer kat maliki hakkında kat mülkiyetinin devrini istemesi doğrultusunda mahkeme açması ile gerçekleşiyor. Peki, hangi durumlarda kat mülkiyetinin mecburi devri söz konusu olur?

Enerji kimlik belgesi hangi binalara verilir?

Enerji Kimlik Belgesi, mevcut binalar için Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş, enerji verimliliği danışmanlık şirketleri tarafından düzenleniyor. Peki, enerji kimlik belgesi hangi binalara verilir?

Hangi binalarda sığınak zorunlu?

Genel sığınaklar ise nüfus ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde dışarıda bulunan halkın korunmasını sağlamak amacıyla yapılan yapılara deniyor. Peki hangi binalarda sığınak zorunlu? Hangi binalarda değil?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın bir bütün halinde 30 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere 7 teklif verildi. Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

Taşınmaz rehni, ancak ipotek, ipotekli borç senedi veya irat senedi şeklinde kurulabiliyor. Taşınmaz rehni, miktarı Türk parası ile gösterilen belli bir alacak için kurulabiliyor. Peki, rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

ArenaPark AVMde hangi mağazalar var Haberi

ArenaPark AVMde hangi mağazalar var

Tamamı yabancı sermayeye ait olan ilk KasapDöner franchise şubesi, Mısırlı yatırımclar tarafından ArenaPark AVM’de açıldı.


Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, “KasapDöner’in yeni şubesi KasapDöner ArenaPark’ı Mısırlı girişimcilerimiz açtı. Bu KasapDöner’in Türkiye’de yabancı sermayeyle açılan ilk şubesi. Ancak son olmayacağını da söyleyebiliriz. Zira daha önce yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik. Bundan sonra da yurt dışına açılmanın yanı sıra yurt içinde de yabancı yatırımcılarla işbirliğine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu.


KasapDöner ArenaPark şubesinin yatırımcıları Mohamed Moustafa İsmael İbrahim ve Mahmoud Talat Mohamed Donia ise KasapDöner’i Türkiye’ye yaptıkları ziyaretlerinde tanıdıklarını ve dönerini çok sevdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Uzunca bir süredir Türkiye’de yatırım olanaklarını araştırıyorduk. Bunun için Türkiye’ye gelişlerimizde tanıdığımız KasapDöner ilgimizi çekti. Döner zaten Ortadoğu’da tanınan bir yiyecek,...