02 / 05 / 2024

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Simge Çatanak tarafındna kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi açıldı!

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi  Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından açıldı.

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Fehmi Ulubey tarafından kuruldu.

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Alsamman ve Mehmet Yunus Yağış ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat 2020'de 4,8 milyon TL'lik arsa ve  7,8 milyon TL'lik konut aldı!

Enka İnşaat'ın 2020 yılı içerisinde kira bedeli toplamı yaklaşık 3,8 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi yapıldı yaklaşık 14,8 milyon TL+ KDV tutarında arsa alımı ve yaklaşık 7,8 milyon TL+ KDV tutarında konut alımı yapıldı.

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak'ta!

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu. 


Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak...