19 / 05 / 2024

arg yapı

arg yapı

Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrızzak Karaman, Gürsel Sönmez tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nurgül Mutlu tarafından kuruldu.

Arg Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arg Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Gündüz tarafından kuruldu.

Argü Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Argü Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümit Gürüş ve Ömer Arslan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Kayseri Argıncık yenileniyor!

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar paneli 6 Mayıs'ta!

Son yıllarda Türk ekonomisinin en dinamik sektörleri arasında yer alan konut sektörü, Yapı Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panelde kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar paneli 6 Mayıs'ta düzenlenecek!

Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panele Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik katılacaklar.

Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrızzak Karaman, Gürsel Sönmez tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

TOKİ Şanlıurfa Argıl'a konut ve ticaret merkezi yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfanın Argıl ilçesine konut ve ticaret merkezi yaptıracak. Argıla inşa edilecek 148 tarımköy konutu ve bir ticaret merkezi yapım işini açık ihale usulü ile ihale edecek

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

arg yapı Haberi

arg yapı

Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrızzak Karaman, Gürsel Sönmez tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos'ta kuruldu. Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hisselerinin 200 bin TL'si Gürsel Sönmez'e ve 200 bin TL'si ise Abdurrızzak Karaman'a ait. 


Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arg Yapı Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Tezcan Caddesi,...