24 / 07 / 2024

arhavideki siteler mantolanıyor mu

arhavideki siteler mantolanıyor mu

Arhavi’de bazı site ve apartmanlar mantolama çalışmasına başladı. 2017 yılının son tarih olduğu ve artık binalarda “Enerji Kimlik Belgesi” zorunluluğunun gerekliliği nedeniyle tüm apartmanlabu çalışmayı başlatmak zorundalar.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Ankara Siteler mobilya üssü olacak!

Ankara’nın mobilya üretim merkezi Siteler, son yıllarda kötü günler yaşıyor. Marka değerini ciddi şekilde yitiren merkezin taşınması da gündeme gelince, özgün tasarımlarıyla ahşaba hayat verenler, Siteler’i ‘mobilya üssü’ haline getirecek projeler kurgulamaya başladı.

Siteler Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor!

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.

Şehri Ala Sitesi yaşam kompleksi sunmaya hazırlanıyor!

Alaşehir'de inşaat sektörü her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Alaşehirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek için inşaat firmaları, birbirinden modem siteler inşa ediyor.

Arhavi’deki apartmanlar mantolanıyor!

Arhavi’de bazı site ve apartmanlar mantolama çalışmasına başladı. 2017 yılının son tarih olduğu ve artık binalarda “Enerji Kimlik Belgesi” zorunluluğunun gerekliliği nedeniyle tüm apartmanlabu çalışmayı başlatmak zorundalar.

Üsküdar'da lüks siteler halka açılıyor!

Üsküdar Belediyesi kamu alanlarını 'ecrimisil' ödemeden kullanan lüks sitelere baskın yaptı. Kamuya ait arsalar park yapılarak halka açılıyor.

Mobilya üssü Siteler yeniden ayağa kaldırılmalı!

Türkiye'nin mobilya üssü olan Siteler'de kan kaybı sürüyor. Mobilya sektörü temsilcileri, Siteler'in İnegöl ve Kayseri'nin gerisinde kaldığını söyledi. Siteler, bir dönem mobilya dendiğinde Türkiye'de akla gelen ilk isimdi.

Antalya emlakta İstanbul'u geçti!

Nirvana İnşaat ve Turizm Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Ulukapı, "Konyaaltı'nda yapılan konutların yarısından fazlasını Rus'lar alıyor. Hatta bazı müteahhitler özel olarak sadece yabancıların oturacağı siteler yapıyor" dedi

Kentsel dönüşüm yabancılaştırıyor!

Kentsel dönüşüm yabancılaştırıyor. Dönüşüm için yıkım yapılan mahallelerde evlerin yanında yıkılan dükkanlarda var. Yeni projede devasa siteler yapılırken, dükkanı yıkılan esnaf için yeni dükkan düşünülmemiş.

Mobilyanın kalbi Altınpark'ta atıyor!

Mobilyanın kalbi Altınpark'ta atıyor. Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası' nın ev sahipliği yaptığı fuara Siteler esnafı ve de mobilya severler de yoğun katılım gösteriyor.

Yunusoğlu İnşaat İzmir'e nitelikli konut kazandırıyor!

Yunusoğlu İnşaat İzmir'in Güzelbahçe Siteler Mevkii'nde inşa ettiği Yunusoğlu Kentya Konutları ile sorunlu yapılaşması ile bilinen İzmir'e nitelikli konutlar kazandırıyor. Proje, 4 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.

Exclusive Ankara Siteler'de şube açıyor!

Mobilya sektörünün kalbi olan Ankara Siteler’de, sıra dışı ve ergonomik tasarımlarıyla dikkati çeken Ofis Tekin, yeni açacağı Exclusive şubesi ile seçici ve zor beğenen patronların işini kolaylaştıracak.

arhavideki siteler mantolanıyor mu Haberi

arhavideki siteler mantolanıyor mu


Arhavi’de bazı site ve apartmanlar dış cephe ısı yalıtım sistemi olarak da bilinen mantolama çalışmasına başladı. Gerek ısı yalıtımında, gerekse binaların modern görüntüsünü sağlamada önemli bir girişim olarak başlatılan çalışma, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de enerji tasarrufunu sağlamak amacıyla başlatılmıştır. 2017 yılının son tarih olduğu ve artık binalarda “Enerji Kimlik Belgesi” zorunluluğunun gerekliliği nedeniyle tüm apartmanlar ve siteler bu çalışmayı başlatmak zorundalar. Amaç yazın konutu serin tutmak, kışın ise soğuktan korunmak ve yakıt oranını azaltmakla beraber enerji maliyet giderini düşürmek ve binaya modern görünüm kazandırmaktır.


Bu kapsamda Arhavi’de duyarlı olan vatandaşlar mantolama çalışmasına başladılar. Özellikle uzun yıllar süren ısı yalıtımsız binalar bu ihtiyacı duymaktadır. Hem ısıyı muhafaza etmede, hem de enerjiyi tasarrufta katkıda bulunacağı gibi vatandaşların ısınmada...