07 / 07 / 2024

Arhavispor Tesisleri yenilendi mi

Arhavispor Tesisleri yenilendi mi

Atatürk Bulvarı üzeri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yanında yer alan Arhavispor Kulübü Tesisi, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına tadilat çalışmaları başladı.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Dudullu Spor Tesisleri baştan aşağı yenilendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Dudullu Spor Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri yenilendi!

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tadilat yapılarak yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı.

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Spor Tesisleri’ni baştan aşağıya yenileyerek ilçenin en modern tesislerinden birine dönüştürdü.

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

Osmanlıspor'un Batıkent Tesisleri yenilendi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un Batıkent'teki tesisleri yenilendi. Osmanlıspor, geçen sezon bitiminde bakıma alınan Batıkent Tesisleri'nde yaklaşık 4 ay sonra idmana çıktı.

İzmir Urla DHMİ tesisleri 5 milyon liraya yenilendi!

Ensar Vakfı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden devraldığı tesisleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve CHP’li Urla Belediyesi’nden aldığı izinlerle gençler için kamp yapmaya hazırlanıyor. DHMİ devretmeden önce tesisleri 5 milyon liraya yeniletti.

Arhavispor Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Bulvarı üzeri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yanında yer alan Arhavispor Kulübü Tesisi, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına tadilat çalışmaları başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Manisa Mümin Özkasap Stadı yenilendi!

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'ndeki çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Biz görevimizi yaptık. Stat zemini komple yenilendi. Kale arkasına yeni tribün yapıldı. Şimdi sıra takımımızda ve taraftarlarımızda” dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Tesisleri yenilendi!

Tesis, yenilenen haliyle ilk olarak 19 Eylül Cumartesi günü Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Grup A Yarışları'na ev sahipliği yapacak

Ilıca Termal Tesisleri yenilendi!

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı tadilattan geçirilerek, hizmete açıldı.

Arhavispor Tesisleri yenilendi mi Haberi

Arhavispor Tesisleri yenilendi mi


Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kulüp başkanlığı görevine gelmesinin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tesisle ilgili bilgi veren Başkan Hekimoğlu, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına start verdiklerini dile getirdi. En yakın zamanda tadilatın biteceğini belirten Başkan Hekimoğlu, yenilenen tesisin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.




Arhavi...