05 / 05 / 2024

Ari Duek biyografi

Ari Duek biyografi

Doğa Gayrimenkul patronu olan Ari Duek kimdir? Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ari Duek inşaat sektörüne nasıl ve ne zaman girdi? İşte Ari Duek'in iş hayatı...

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Dayanıklı binalar ve yeni bir altyapının çözümü kentsel dönüşüm!

Daha dayanaklı binalar için kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ARI Şehircilik İnşaat Danışmanlık 7 bini aşkın konut ve işyerinin dönüşümü için 160 bin uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sungur Ariç tarafından kuruldu.

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmg Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  40 bin TL sermaye bedeli İle  Barış Ariğtekin tarafından kuruldu.

Nurol GYO'nun çıkarılmış sermayesi 310.2 milyon TL'ye artırıldı!

Nurol GYO 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış tutarı 190 milyon TL olacak şekilde, nakden, tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 15 milyon 200 bin TL artırılarak 310 milyon 200 bin TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslim edildi!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta teslimler gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün anahtar teslim törenine katıldı ve İlk talihlilerden Sıla-Hüseyin Ariş'e evlerinin anahtarını teslim etti...

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

Ari Yalıtım Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ari Yalıtım Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Bandak tarafından kuruldu. 

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Nedim Çakırgöz, Mehmet Açıkbaş ve Ali Sungur Ariç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ari Duek biyografi Haberi

Ari Duek biyografi

Ari Duek kimdir?

Ari Duek, ilk iş hayatına aile şirketi olan oyuncak imalatı yapan Intertoy’da başladı. Bugün ise Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı.


Doğa Gayrimenkul patronu Ari Duek, Boston Üniversitesi’nde finans  ve pazarlama okudu. Motosiklet ve helikopter ehliyeti alan Duek, aile şirketi olan Intertoy’da iş hayatına başladı. 1999 yılında Intertoy’u Hasbro ‘ya sattıktan sonra inşaat sektörüne girdi. 


Duek, inşaat sektörüne girişini şu şekilde açıkladı:

Kendimi bildim bileli oyuncaklarla iç içeydim. Çünkü benim baba mesleğim. “Intertoy” aile şirketimizdi. Kısa zamanda çok başarılı işler çıkardık, Amerikalı bir firmanın dikkatini çektik. “Hasbro” önce bize ortak oldu, sonra da şirketi satın aldı. Şirketin adını, “Hasbro Intertoy” olarak değiştirdiler.


1999’da şirketi satınca, kendime farklı bir sektörde iş baktım. Aldığım eğitim pazarlama üzerineydi. Zaten aile şirketimizde de pazarlamayı çok iyi...