12 / 05 / 2024

Arıan Persıa Gayrimenkul iletişim

Arıan Persıa Gayrimenkul iletişim

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Wolfgang Felberbauer tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Arçelik 6144 A Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Özellikleri neler? 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyenler en iyi ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu durumda Arçelik 6144 A Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Arıan Persıa Gayrimenkul iletişim Haberi

Arıan Persıa Gayrimenkul iletişim

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. c. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. d. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. e. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde...