05 / 05 / 2024

arıcılar ve göçerlere seyyar enerji sistemi dağıtımı

arıcılar ve göçerlere seyyar enerji sistemi dağıtımı

Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, " Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma " projesi kapsamında, gezginci arıcılara ve göçerlere, elektrik üreten taşınabilir solar enerji sistemi dağıttı...

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un 5 ilçesinde imar izni 20 kata yükseldi! 

Megakent İstanbul'un Sultanbeyli, Ümraniye, Bahçelievler, Bağcılar ve Güngören ilçelerinde imar izni 20 kata yükselirken, Bakırköy'e verilmemesi dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

Scooter kullanıcıları ve ticari araç sahiplerini ilgilendiren yeni düzenleme! Bunları yapmak zorunlu!

Scooter kullanıcıları ve ticari araç sahiplerini ilgilendiren yeni düzenleme getirildi. Bunlara uyulması zorunlu oldu. İşte detaylar!

Kredi kartı kullanıcıları dikkat! Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi?

Kredi ve kredi kartı düzenlemesi gündemde yer alan konulardan biridir. İşte kedi kartı kullanıcılarının merakla sorduğu Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi? sorusunun yanıtı!

Gümüş fiyatları yatırımcıları dikkat! Gümüş küllerinden doğuyor! İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Pek çok kişinin bir numaralı yatırım aracı olan gümüş, fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve gümüşü olan vatandaşlarca merakla araştırılıyor. İşte 20 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

arıcılar ve göçerlere seyyar enerji sistemi dağıtımı Haberi

arıcılar ve göçerlere seyyar enerji sistemi dağıtımı


Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, "Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma" projesi kapsamında, gezginci arıcılara ve göçerlere, elektrik üreten taşınabilir solar enerji sistemi dağıttı.


İl Müdürü Hamit Aygül, dağıtım töreninde, gezginci arıcıların teknolojiden uzak çadır veya baraklarda yaşadığını, göçerlerin de yılın 6-7 ayını zor şartlarda geçirmek zorunda kaldığını belirtti.


Gezginci arıcıların ve göçerlerin zorlu yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla İl Özel İdaresi'nin desteğiyle "Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma" projesi başlattıklarını ifade eden Aygül, proje kapsamında kura ile tespit edilen üreticilere, güneşten elektrik enerjisi üreten ve depolayan cihaz verildiğini söyledi.


Sistemin, her türlü arazi şartlarında rahatlıkla kullanabildiğini vurgulayan Aygül, "Sistem, çevre dostu, temiz enerji kaynağıdır, ücretsiz elektrik elde edilir, istediğiniz yere taşınabilir. Cep telefonu şarj edilebilir, gece boyu çadır aydınlatılabilir. Diz üstü bilgisayar çalıştırılabilir. Günde...