19 / 05 / 2024

Arif Çobanoğlu

Arif Çobanoğlu

Ordu Eskipazar çevre yolu inşaatını ziyaret eden Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu çevre yolu hakkında teknik bilgiler aldı...

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ganita Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ganita Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Kanitoğlu tarafından kuruldu.

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilal Dai ve Arif Kapanoğlu ortaklığında kuruldu.

Violet Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Violet Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de Arif Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Aksoyoğlu Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoyoğlu Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Aksoy tarafından kuruldu.

Gde Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gde Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Arif Eroğlu, Haci Gündüz ve Süleyman Daloğlu ortaklığında kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Çoban tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çoban tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili 27 konuda soruşturma izni veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve müfettiş Arif Yıldırım hakkında suç duyurusu yaptı. Suç duyurusunu İmamoğlu'nun avukatı gerçekleştirdi...

Arif Çobanoğlu Haberi

Arif Çobanoğlu

Şantiye’de verilen bilgilerin ardından Öceli ve Boztepe Tünellerinin bulunduğu alana giden Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Proje Müdürü Naci Asilkazancı burada birlikte incelemelerde bulundular.


VALİ ÇİFTÇİ: “ORDU’NUN BU TRAFİĞİ KALDIRMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR”


İncelemelerin ardından konuşan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu şehir merkezi’nden 27 bin araç geçtiğini, bu trafiği Ordu şehrinin kaldırmasının mümkün olmadığını söyledi.2015 yılında çevre yolunun hizmete açılmasını ümit ettiklerini kaydeden Vali Çiftçi, “Şu anda tünelde ciddi ve hızlı bir gelişme var. Bir ay önce buraya İdris Naim Şahin bakanımız ile birlikte gelmiştik. Hızlı bir çalışma var. Beton atılmış. Ordu, şantiye alanı gibi. Her tarafta güzel çalışmalar var. İstanbul’daki Ordulu vatandaşlar ile buluştuğumuzda Karadeniz sahil yolundaki trafik sıkışıklığından...