07 / 05 / 2024

Ordu Çevre Yolu'nun yapımına devam ediliyor!

Ordu Çevre Yolu'nun yapımına devam ediliyor!

Ordu Eskipazar çevre yolu inşaatını ziyaret eden Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu çevre yolu hakkında teknik bilgiler aldı...



Şantiye’de verilen bilgilerin ardından Öceli ve Boztepe Tünellerinin bulunduğu alana giden Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Proje Müdürü Naci Asilkazancı burada birlikte incelemelerde bulundular.


VALİ ÇİFTÇİ: “ORDU’NUN BU TRAFİĞİ KALDIRMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR”


İncelemelerin ardından konuşan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu şehir merkezi’nden 27 bin araç geçtiğini, bu trafiği Ordu şehrinin kaldırmasının mümkün olmadığını söyledi.2015 yılında çevre yolunun hizmete açılmasını ümit ettiklerini kaydeden Vali Çiftçi, “Şu anda tünelde ciddi ve hızlı bir gelişme var. Bir ay önce buraya İdris Naim Şahin bakanımız ile birlikte gelmiştik. Hızlı bir çalışma var. Beton atılmış. Ordu, şantiye alanı gibi. Her tarafta güzel çalışmalar var. İstanbul’daki Ordulu vatandaşlar ile buluştuğumuzda Karadeniz sahil yolundaki trafik sıkışıklığından bahsetmişlerdi.Ordu şehir merkezinden 27 bin araç geçiyor. Ordu’nun bu trafiği kaldırması mümkün değildir. Bu yolun yapılması gerekiyordu. Yaklaşık 19 kilometrelik yol, inşallah 2015 yılına yetişir ve hizmete sunulur” dedi.


MİLLETVEKİLİ ÜNAL: “TÜNELLERİMİZİN YÜZDE 51’İ AÇILMIŞ DURUMDA”


AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ise, Ordu Çevre Yolu inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim için hayati bir önemi olan Ordu Çevre Yolu'nun önemli etabı olan tünellerdir. Brifingimizi aldık. Çok hızlı ilerleme olduğunu gördük. Müteahhit firmayı kutluyorum. Ordu’nun bu projesini hızla ilerletiyor. Her geldiğimde bir mesafe alındığını görüyoruz. Daha önce geldiğimde tünellerin yüzde 25’lik kısmı bitirilmişti.Bugün ise tünellerimizin yüzde 51’i açılmış durumda.


Türkiye Gazetesi


Geri Dön