04 / 05 / 2024

arifiye hal binası ihalesi

arifiye hal binası ihalesi

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

İnegöl'deki eski hal binası yıkılacak!

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki eski hal binası yıkma kararı aldı.

Bilecik Vezirhan'a 18 dairelik TOKİ geliyor!

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nde 18 dairelik toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi eski hal binası arsasına yapılması planlanan konut projesi için çalışmalar başladı.

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde son aşamaya gelindi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi için imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi işbirliği ile Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım protokolü imzalandı.

Yozgat Yeni Hal Binası'nın 2. ihalesi tamamlandı!

Yozgat Belediyesince 2 ay önce yapılan ihalede yüklenici firmanın yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle iptal edilen hal projesinin 2. İhalesi bayramdan tamamlandı.İhaleyi üstlenen yeni firma 1 ay içinde sebze halinde çalışmalara başlayıp projeyi 550 günde tamamlayacak.

Sakarya Arifiye'ye yeni hal binası yapılacak!

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ezine toptancı hali projesinde son durum ne?

Ezine ilçesinde yapılması planlanan toptancı halinin proje çalışmaları gerçekleştirildi. Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu; ilçede yapılması planlanan hal binası ve kamyon garajı proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Sakarya Erenler ve Arifiye'ye dev altyapı yatırımı!

Sakarya'nın Erenler ve Arifiye ilçelerinin yaklaşık 500 kilometrelik içmesuyu şebeke hattı yenileme projesinin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

arifiye hal binası ihalesi Haberi

arifiye hal binası ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

MADDE - 1: İHALENİN KONUSU İŞİN NİTELİĞİ VE MİKTARI:

Sakarya ili, Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi, 1 pafta, 60 parselde bulunan (95.121) metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinin inşası, 2886 sayılı kanun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 29 yıl Sınırlı Ayni Hak Tesisi kurma İhalesi (iş bu şartname ekinde yer alan uygulama projesi ve teknik şartnamesine uygun olarak) en fazla 29 yıl süreyle işletilmesi, aylık kira ödenmesi ve bu sürenin sonunda teknik şartnamesindeki şartlara haiz, kullanılabilir bir şekilde belediyemize devredilmesi işidir. (yerin mülkiyet tapusu İdareye geçtikten, ipoteğin tamamı için gerekli teminatlar alındıktan sonra istekli (yüklenici, işletmeci) tapu üzerinde toplam ihale bedelinin %50 si miktarına kadar sınırlı ayni hak kurulması talebinde bulunabilir.)

MADDE - 2:...