30 / 04 / 2024

Arifiye parkları

Arifiye parkları

Sakarya Arifiye'de parklar yapılıyor. Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği güzel günleri fırsat bilerek çalışmalarını da biraz hızandırdı.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Innovia Arifiye'den ev alanlar dikkat! Teslimler başladı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sakarya Arifiye'de hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Innovia Arifiye projesindeki son durum...

TOKİ Sakarya Arifiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Arifiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Arifiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Arifiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Arifiye sosyal konut projesi...

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Reysaş GYO, Arifiye'deki deposunu 1.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya Arifiye'deki deposunu yıllık 1 milyon 500 bin TL bedelle 1 yıllığına kiraya verdi.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

Sakarya Arifiye Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sakarya Arifiye Belediye Başkanlığı Sakarya ili, Arifiye ilçesi, Adliye Meşelik Mevkii, 2619 adada yer alan 3 gayrimenkulü 24 milyon TL'ye satıyor...

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Arifiye-Karasu demiryolu projesi için 825 milyon TL ödendi!

Ulaştırma Bakanlığı’nın Arifiye-Karasu demiryolu projesi dudak uçuklattı. 2 yılda 360 milyon TL'ye bitirilmek üzere ihale edilen demiryolu için 8 yılda 825 milyon TL ödeme yapıldı. Sadece yüzde 23’ü bitirildi. 

Yeşil GYO Sakarya Arifiye 258 ada 1 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 262 ada,1 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1220 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Sakarya Arifiye parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 256 ada, 9 nolu "Arsa" vasıflı parsel de yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1221 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Arifiye parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, Arifiye 257-1 264-1 818-10 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1218 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

Arifiye parkları Haberi

Arifiye parkları

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği 'iizel günleri fırsat bıeıek çalışmalarını hızandırdı. Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu "Son üç-dört aydır bir taraftan devam eden İmar uygulamalarını yaparken, bir taraftan yeni bölgeler için planlamalar yapıyoruz. Bir taraftan da 18 uygulamaları sonucu ortaya çıkan park, bahçe, yol gibi amme lehine olan terklerin imalatlarını yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yaptığımız Hanlı Park ta çalışmalar son aşamaya gelirken, zaman kaybetmeden Bozacı mevkiindeki yol artığında park yapım çalışmasına başladık" dedi. 


Sakarya...