04 / 05 / 2024

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Mustafa kamil Arıkan ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Modern Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Modern Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Uçar tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Umer Basar tarafından kuruldu. 

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Mustafa kamil Arıkan ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

CPRD Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

CPRD Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Yalın Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı, Emrah Güney Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Kadri Çıtmacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Zeki Yolbulan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Can Uslucan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Maltepe'de kuruldu.

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi

 

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa kamil Arıkan ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

 

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Adres; Tepeüstü Mh.Gezen Sk.N.22/1 Ümraniye