03 / 05 / 2024

arım balım peteğim projesi nedir

arım balım peteğim projesi nedir

Arıcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğünce hazırlanan "Arım Balım Peteğim Projesi" kapsamında yapılan tesislerde sona gelindi. Projede bulanan bal labaratuvarıyla birlikte sahte ballar anında analiz edilecek.

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Dolar 30 TL'yi aşacak mı? Kimse bu seviyeyi beklemiyordu! Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi!

Yıl başından bu yana yükselişte olan dolar kuru 27 lira bandında işlem görüyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? Dolar 30 lirayı aşar mı?'' gibi soruların yanıtlarını araştırırken uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. 

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Dev banka iflasını açıkladı

Silikon Vadisi’nin en önemli bankalarından Silicon Valley Bank iflas etti. . SVB, ABD’deki tüm girişim destekli girişimlerin yarısına ait nakit paraya ev sahipliği yapmaktaydı. İşte tüm detaylar...

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik evlerin özellikleri tıpkı çelik evler ve konteyner evlerin özellikleri kadar merak edilip araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair sıkça sorulan sorular!

e-Devlet'te EYT depremi! e-Devlet çöktü mü? Erişim sıkıntıları var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün EYT ile yaptığı açıklama sonrası e-Devlet'te erişim problemleri yaşanıyor.

Kullanılmayan evden vergi alınması konut krizini nasıl etkiler? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme taşıdığı boş konutlardan ekstra vergi alınması önerisi sektörde tartışma konusu oldu. Peki boş konuttan vergi alınabilir mi? Boş evden vergi alınması konut krizini etkiler mi? Konutlarını dönemsel kullananlar mağduriyet yaşar mı? İşte ayrıntılar...

arım balım peteğim projesi nedir Haberi

arım balım peteğim projesi nedir

Türkiye 'de sadece Ordu'da hizmet veren Arıcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğünce hazırlanan "Arım Balım Peteğim Projesi" kapsamında yapılan tesislerde sona gelindiği bildirildi. Projede bulanan bal labaratuvarıyla birlikte sahte ballar anında analiz edilecek.


Ordu Arıcılık Araştırma İstasyonu Müdürü Feyzullah Konak,yaptığı açıklamada, Türkiye ve Avrupa 'da ilk olan "Arım Balım Peteğim Projesi" kapsamında yapımına başlanan binaların 15 Mart itibarıyla teslim edileceğini, yaklaşık 30 milyon liraya mal olacak tesislerde KOBİ temsilcileri ile arıcılara eğitim verileceğini, laboratuvarlarda arı ürünleriyle ilgili analiz yapılacağını, paketleme tesislerinde ise bal, polen, propolis ve arı sütünün çeşitli şekilde ambalajlanarak tüketiciye sunulacağını söyledi. Projeyle ilgili yüklenici firmaya yer tesliminin yapılmasının ardından binaların hızla yükseldiğini ifade eden Konak, ilk defa 2009 yılında gündeme gelen projenin artık gün saydığını vurguladı.


Projenin hem ürün çeşitliliği...