13 / 05 / 2024

Arıtım Mühendislik İnşaat adres 

Arıtım Mühendislik İnşaat adres 

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kaan Bahar tarafından kuruldu.

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canka Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Abdulkadir Korkmaz ve Abdullah Arıcan ortaklığında kuruldu.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Kuzey Etüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Etüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Cengiz tarafından kuruldu. 

Sedef Taahhüt Mühendislik İnşaat Danışmanlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedef Taahhüt Mühendislik İnşaat Danışmanlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Sosa tarafından kuruldu.

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Akar ve Engin Aras tarafından kuruldu.

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi açıldı!

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cna Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Cna Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türe tarafından kuruldu.

Ziverbey Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziverbey Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seda Güneydaş ve Özgür Kılıçdaroğlu ortaklığında kuruldu. 

Misa Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misa Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Göktalay ve Ayşe Akyüz ortaklığında kuruldu. 

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Develioğlu ve Cenk Başeski ortaklığında kuruldu. 

Arıtım Mühendislik İnşaat adres  Haberi

Arıtım Mühendislik İnşaat adres 

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Yurt dışında ve yurt içinde döviz geliri sağlayan her türlü inşaat,onarım,tesisat,teçhizat ve montaj,taahhüt işleriyle proje,teknik müşavirlik,denetim,mimarlık ve mühendislik hizmetlerine ilişkin hale ve pazarlıklara katılmak ve bu işleri tek başına veya başkaları ile müştereken alıp yapmak ve bu çalışmalarla ilgili her türlü izin ve uygulama belgesini almak,makina teçhizat,iş gücü,işletme malzemesi ve gıda maddelerini ihraç etmek aynı amaçla yurt dışında gereken makine,techizat ve demirbaşları iktisap etmek bu konudaki devletin her türlü kolaylık,özendirici ve teşvik edici tedbirlerinden faydalanmak bu fasılla ilgili her türlü taahhüt ve hukuki tasarrufta bulunmak...

Adres: Akçaburgaz Mah.1592.Sk.Alkop Sitesi...