09 / 05 / 2024

arıtma tesisi yatırımları

arıtma tesisi yatırımları

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, yaklaşık 20 milyon 830 bin lira yatırımla bölgenin en büyük biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı bildirildi.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

arıtma tesisi yatırımları Haberi

arıtma tesisi yatırımları

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak hazırladıkları projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanma sürecinin tamamlanmasının ardından ihaleninde gerçekleştiğini söyledi. İlçenin atık suyunun çevre kirliğine sebep olduğuna işaret eden Güler, "İlçemizin atık suyu Adranos Çayı'na dökülüyordu. Tesisin kurulmasıyla bu çayı kirleten ilçe olmayacağız. Doğaya, yeşile, çevresine duyarlı bir ilçe olmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. İlçemize kazandıracağımız Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi, fiziksel arıtma, ileri biyolojik arıtma gibi ünitelerini kapsıyor. Yapımında en yeni teknolojilerin ve donanımların kullanıldığı tesisimiz, işletim performansı ve enerji sarfiyatı ile bölgenin en büyük, Türkiye 'nin sayılı projeleri arasında yer alacak."  Güler, tesisin iller bankasından kullanılacak kredi ile yapılacağını belirterek, şunları söyledi: "İlçemizin atık suyu projemizi ilk etapta devletten hibe alarak...