15 / 05 / 2024

Arızlı Konutları kocaeli

Arızlı Konutları kocaeli

Arızlı sakinleri doğalgaz bağlantılarının yapılmaması nedeniyle evlerinde titreyerek oturuyor. Elektrikli sobayla ısınmaya çalışan aileler, sabahtan akşama kadar açık kalan soba yüzünden yüklü miktarda elektrik faturasıyla karşı karşıya kalmış.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Reysaş GYO 3 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Torbalı, Samsun Çarşamba ve Kocaeli Çayırova ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

‘Levent Çarşı’da konutlar ofis olmasın’ itirazına ret!

Türkiye’nin ilk toplu konut projelerinden biri olarak hayata geçirilen ve kentsel sit olarak tescil edilen Levent'te villa tipi evlerinin işyeri olarak kullanılmasına izin veren imar planı iptal edildi.

Kocaeli'de dere yatağına yapılan konutlar mecliste!

Kocaeli ilinde dere yatağına yapılan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Hürriyet Kocaeli'de dere yatağına yapılan bu konutların imarına nasıl izin verildiğini sordu...

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesini Eylül ayında satışa çıkarmayı planlıyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Kocaeli Gazanferkent Konutları 10.6 milyon TL'ye satılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 73 daireden meydana gelen Gazanferkent Konutları'nı ihale usulü ile satışa çıkarıyor..

Arızlı Konutları kocaeli Haberi

Arızlı Konutları kocaeli


TOKİ tarafından Arızlı bölgesinde düşük gelirliler için 506 adet konut yaptırılmış, ucuza satılan bu konutlara yoğun bir ilgi olmuştu. Konutların bitmesinin ardından yüzlerce aile yeni evlerinde ikamet etmeye başladı. 


Başladı başlamasına ama, bu sıralar oldukça büyük bir sıkıntı yaşıyorlar. Arızlı sakinleri hala doğalgaz bağlantılarının yapılmaması nedeniyle evlerinde titreyerek oturuyor. Elektrikli sobayla ısınmaya çalışan aileler, sabahtan akşama kadar açık kalan soba yüzünden yüklü miktarda elektrik faturasıyla karşı karşıya kalmış.


Yüksek kesimde kalmaları nedeniyle rüzgar ve fırtınanın çok olduğunu, güneşli günlerde dahi evlerin ısınmadığını söyleyen Arızlı sakinleri, kendilerine bayramdan sonra bağlantılarının yapılacağı haberi geldiğini, kış kendini tam göstermeden problemin çözülmesini istiyor.


Arızlı evlerinde oturan aileler, sıkıntının yalnızca doğalgazla bitmediğini söyledi. Merkeze çok uzak olmaları nedeniyle yalnızca İzmit çarşı mevkiine halk otobüsü kalktığını, Derince tarafına...