02 / 05 / 2024

Arizon Yapı bahar kampanyası

Arizon Yapı bahar kampanyası

Her bütçenin ulaşabileceği en üstün niteliklere sahip konutlar üretmeyi ilke edinmiş Arizon Yapı, ekstra yüzde 10 indirim sunduğu bahar kampanyası ile konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası! 1.000 TL'ye varan indirim fırsatı! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası başladı. Küçük ev aletlerinde 1.000 TL'ye varan indirimler yapıldı. İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eşref Çelik  ve Husamettin Arslan tarafından kuruldu.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Keleş tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesinden yüzde 30 indirimli bahar kampanyası!

Sektörün en yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, ‘Ondörtüç Pendik’te uyguladığı Bahar Kampanyası ile yatırımcılara, 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla mega kent İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam sunuyor.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 

Villa’de Piar’ın yüzde 55'i satıldı!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’da satışlar devam ediyor. Proje dahilinde yer alan konutların yüzde 55'i satıldı. 

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Arizon Yapı bahar kampanyası Haberi

Arizon Yapı bahar kampanyası

Rakipsiz fiyatlar ve kusursuz yaşam ayrıcalıklarınu sunan Arizon Yapı, Evina ve Metro House projelerinde uygun fiyatlara ek olarak yüzde 10 indirim uyguluyor.

Arizon Yapı bu kampanyası ile hesaplı bütçeler için ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam, yatırımcılar için ise kazançlı birer yatırım fırsatı sunuyor.

E5 ve Metrobüse 5 dakikalık mesafede konumlandırılan Metro House ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Metro House'ta çocuk parkı, havuz, fitness, sauna, hamam, dinlenme odası, kafeterya, buhar odası gibi sosyal olanakları yer alıyor.

Evina Residence ise; mevsim çiçekleriyle dolu peyzaj alanlarıyla ev sahiplerine rahat, konforlu ve güvenli bir yaşam vadediyor. Kendi içerisinde kreşin yer aldığı proje, alışveriş merkezlerine, özel okullar ve diğer sosyal alanlara yakın konumda yer alıyor. Evina Residence, İstanbul’un alışılagelmiş stresinden uzaklaşmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapısını aralıyor.

Hemen teslim avantajı

Kendi...