16 / 05 / 2024

Arizona Norman Lykes House satıldı

Arizona Norman Lykes House satıldı

Mimar Frank Lloyd Wirght’ın hayatını kaybetmeden önce tasarladığı son ev olan Arizona’daki Norman Lykes House 1.7 milyar dolara satıldı…

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye'de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli teknoloji devi Hyundai'nin ilk kez 2004 yılında tanıttığı Hyundai Tucson aradan geçen 18 yılda ilk kez elektrikli motorla yollara çıktı. Hybrid sistemle Türkiye'de müşterilere sunulacak olan Hyundai Tucson, adını Arizona'daki Tucson şehrinden alıyor.

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

Lloyd Wright’ın tasarladığı ev 1.7 milyon dolara satıldı!

Mimar Frank Lloyd Wirght’ın hayatını kaybetmeden önce tasarladığı son ev olan Arizona’daki Norman Lykes House 1.7 milyar dolara satıldı…

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çağman Şengörenoğlu tarafından kuruldu. 

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Alacağı ev eski erotik film seti çıkınca vazgeçti!

ABD'nin Arizona Eyaleti'nde ev almak isteyen Linda Fein'in almak istediği ev erotik film seti çıkınca vazgeçti...

Bill Gates’ten Arizona'da 80 milyon dolarlık akıllı şehir!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates’e ait yatırım firmalarından Belmont Partners, ABD’nin Arizona eyaletinde akıllı şehir kurmak için arazi satın aldı. 

İşte Arizona'daki dünyanın en yüksek müstakil evi!

Arizona'daki Falcon Nest adını taşıyan ev 124 feet uzunluğunda. Bu ev dünyanın en yüksek müstakil evi olarak biliniyor.

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

İstanbul’un merkezinde bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature projesinde finale yaklaşıldı. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature‘da 25. kat tamamlandı.

Michael Phelps’in yeni evi görenleri büyülüyor!

31 yaşındaki ABD’li yüzücü Michael Phelps’in yeni aldığı Arizona’daki 2.5 milyon dolarlık (yaklaşık 7,5 milyon TL) malikânesinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Amerikalı Mel Zuckerman Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Arizona Norman Lykes House satıldı Haberi

Arizona Norman Lykes House satıldı

1959’da 91 yaşında ölen Mimar Frank Lloyd Wirght’ın tasarladığı son ev ABD’de Heritage AUctions müzayede evi tarafından düzenlenen açık artırmada 1,7 milyon dolara (10 milyon lira) satıldı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Arizona’daki Norman Lykes House evini satın alanın ismi açıklanmadı. 

Ev, en son 1994’te restore edilmişti. Herigate Auctions sözcüsü Eric Bradley, satın alan kişinin evi olduğu gibi muhafaza edeceğini ve tatil için kullanacağını söylediğini bildirdi.

Ev birkaç senedir satıştaydı. Biltmore şehrinde, dağ yamacındaki evin üç odası, üç banyosu var. Ev, içinde 1950’lerden kalma mobilyalarla birlikte...