13 / 05 / 2024

arjantin haberleri

arjantin haberleri

Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Olayın görgü tanıkları, köprünün blok halinde çöktüğünü söyledi.

Arjantin'de kira krizine Javier Milei çözümü: Zam sınırlamasını kaldırdı!

Arjantin'de üç haneli enflasyon rakamları kira krizine neden oldu. Yeni Başkan Milei, kira zamlarına ilişkin sınırlamayı kaldırdı. Bu kararın kira fiyatlarını daha da yükseltmesinden endişe ediliyor.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Arjantin Devlet Başkanı Fernandez'den deprem bölgesine 1800 konut sözü!

Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, 6,4 büyüklüğünde depremin yaşandığı San Juan eyaletinde 1800 konutun inşa edilmesi için gerekli bütçenin ayrıldığını müjdeledi.

Arjantin’de modüler COVID-19 hastanelerinin yapımı hızlandı!

Arjantin’de yapılmasına acilen karar verilen modüler COVID-19 hastanelerinin yapımında drone teknolojileri kullanılıyor.

Arjantin yabancı fonların ekonomi politikalarını belirlemesine izin vermeyecek!

Arjantin Ekonomi Bakanı Guzman, ülkenin derin bir ekonomik ve sosyal kriz yaşadığını belirterek, "Yabancı yatırım fonlarının ekonomi politikalarını belirlemesine izin verilmeyecek." dedi.

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017!

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanmadı. Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

arjantin haberleri Haberi

arjantin haberleri


Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı.


Arjantin Milli Takımı kampına 10 km uzaklıkta San Juan Bautista semtinde meydana gelen olayın görgü tanıkları, köprünün blok halinde çöktüğünü söyledi. Olay sırasında köprü altından geçmekte olan otobüs tamamen ezilirken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk...