18 / 05 / 2024

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jafar Haghshenas Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar' da kuruldu.

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Haroon Ali Irfan tarafından kuruldu.

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Esam Osman M.A tarafından kuruldu.

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bıçakcı tarafından kuruldu.

YMZ Group İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMZ Group İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Babir tarafından kuruldu.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Arslan Group İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Group İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Aysun Kaya Omran Group'un inşaat reklamında oynayacak!

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jafar Haghshenas Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar' da kuruldu.

CVK Group 5 yılda 6 yeni otel açacak!

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve 5 yıl önce Taksim CVK Otel ile turizm alanındaki ilk yatırımını yapan CVK Group, önümüzdeki 5 yılda 6 yeni otel açmayı planlıyor.

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jafar Haghshenas Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.


Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi 2- Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç,kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4- İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, Kalsit ve maden kapsamına giren tüm...