18 / 05 / 2024

arkas holding lojistik merkezi

arkas holding lojistik merkezi

Arkas Holding’in patronu Lucien Arkas, ‘Anadolu Projesi’nin büyük adımını kasım ayında attı. İzmit Kartepe’ye 120 milyon dolar yatırımla lojistik merkezi kurmak için Almanlarla ortaklık yapan İzmir kökenli şirket, deniz taşımacılığından sonra karalimanı i

Hatay İskenderun'da kurulan 260 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde Arkas Holding tarafından 260 konteynerin kurulumu tamamlandı ve afetzedelere teslim edildi.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Koç Holding'in Divan Oteli'ne tepki!

Koç Holding, kurul kararlarını dinlemeyerek, tarihi kalıntıların üzerinde Divan Oteli inşa etmeye devam etti. Sosyal medya üzerinden tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Atatürk Havalimanı’nı Arkas Lojistik taşıyacak!

Büyük Göçün arkasındaki "Lojistik Mühendisi" Arkas Lojistik oldu. İstanbul'un yeni havalimanına taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Türk Hava Yolları büyük yer ekipmanlarının taşıması için yol arkadaşı olarak Arkas Lojistik'i seçti.

Arkas Lojistik, İstanbul Havalimanı'na neler taşıyacak?

Üçüncü Havalimanı ve TANAP gibi projelerin taşıyıcısı olan Arkas Lojistik, Türkiye merkezli yurtdışı işlere ağırlık verecek. Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, "2018'i 250 milyon dolar ciroyla kapatırız. 2019'da da yüzde 10-15 büyürüz" diyor.

THY'yi yeni havalimanına Arkas taşıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. THY'nin büyük yer ekipmanları Arkas Lojistik tarafından taşınıyor. Büyük taşınmanın toplamda 5 binden fazla TIR ile 45 saatte tamamlanması planlanıyor.

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Kimya sektörü, gayrimenkulü arkasından sürüklüyor!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor." dedi.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Babacan Holding 1.8 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Babacan Holding, 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ağırlıkla inşaat alanında faaliyetlerine devam eden Babacan Holding; 2017’de enerji, lojistik ve turizme toplam 1.8 milyar TL değerinde yatırım yapmayı planlanıyor.

arkas holding lojistik merkezi Haberi

arkas holding lojistik merkezi


LOJİSTİK, denizcilik, acentacılık gibi sektörlerde faaliyet gösteren, İzmir kökenli 2 milyar dolar cirolu Arkas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, deniz taşımacılığından sonra karalimanı işine de iddialı girdiklerini söyledi. Marmaray’ın tren geçişine açılmasıyla yaşanacak değişimi öngördüğünü, bu doğrultuda İzmit Kartepe’de Almanlarla ortak yeni bir lojistik merkezi kuracaklarını belirten Arkas, “Bu iş için lokasyon önemliydi. 12 yıldır toprak alıyoruz. Anadolu demiryolu hattı 2 sene sonra Kars’tan Tiflis, Bakü’ye kadar uzanacak. Bu bizim için şu demek; Kartepe’den Ukrayna ve Orta Asya’ya kadar uzanabileceğiz” diye konuştu. Demiryolu şirketi ve vagonları olduğunu hatırlatan Lucien Arkas yeni projelerini şöyle anlattı: 


ÇİN’E KADAR GÖNDER

“2018’de Kartepe’de hizmete girecek bu yeni lojistik merkezini sadece biz değil tüm lojistik şirketleri kullanabilecek. Merkezin fikri bize ait, alt yapıyı da yaptık....