25 / 07 / 2024

arkas lojistir merkezleri

arkas lojistir merkezleri

Arkas Holding’in patronu Lucien Arkas, ‘Anadolu Projesi’nin büyük adımını kasım ayında attı. İzmit Kartepe’ye 120 milyon dolar yatırımla lojistik merkezi kurmak için Almanlarla ortaklık yapan İzmir kökenli şirket, deniz taşımacılığından sonra karalimanı i

AVM'ler neden krize girdi? İşte AVM krizinin perde arkası!

Konkordato ve devir haberleriyle gündemden düşmeyen alışveriş merkezleri neden krize girdi? AVM'lerin krizden kurtulması nasıl mümkün olabilir? İşte AVM krizinin perde arkası...

Cazibe Merkezleri Programı uygulama esasları belirlendi!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programının uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2017?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2017? İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı Ocak 2017 sorularının cevabı...

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

İş Kuleleri Kule 3'ün yenileme işlemlerini İş Merkezleri Yönetim yapacak!

İş GYO, İş Kuleleri, Kule 3'te gerçekleştirilecek yenileme ve tadilat işlerinin maliyet+kar yöntemi ile İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. firmasına yaptırılmasına karar verdi.

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

Alışveriş merkezleri yerini, alışveriş caddelerine bırakıyor!

Türkiye’de artık alışveriş merkezleri yerini “Alışveriş Caddeleri”ne bırakıyor. Gül, “Alışveriş caddeleri, geleneksel pazar anlayışını alışveriş merkezi tarzıyla birleştiriyor. Bu yüzden AVC’lerdeki mağazalar, daha çok ilgi görüyor” dedi.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Torunlar GYO TRN Alışveriş Merkezleri'ni devralıyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim şirketi ile birleşimine ilişkin bildiri yayınladı.

İstanbul, global finans merkezleri listesinde 12 sıra geriledi!

İstanbul, Global Finans Merkezleri Endeksi (Global Financial Center Index-GFCI) listesinde 12 sıra birden geriledi.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı?

Genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veren alışveriş merkezlerinin açılış kapanış saatleri bayramda değişiyor. İşte Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2016 sorularının yanıtları...

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

arkas lojistir merkezleri Haberi

arkas lojistir merkezleri


LOJİSTİK, denizcilik, acentacılık gibi sektörlerde faaliyet gösteren, İzmir kökenli 2 milyar dolar cirolu Arkas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, deniz taşımacılığından sonra karalimanı işine de iddialı girdiklerini söyledi. Marmaray’ın tren geçişine açılmasıyla yaşanacak değişimi öngördüğünü, bu doğrultuda İzmit Kartepe’de Almanlarla ortak yeni bir lojistik merkezi kuracaklarını belirten Arkas, “Bu iş için lokasyon önemliydi. 12 yıldır toprak alıyoruz. Anadolu demiryolu hattı 2 sene sonra Kars’tan Tiflis, Bakü’ye kadar uzanacak. Bu bizim için şu demek; Kartepe’den Ukrayna ve Orta Asya’ya kadar uzanabileceğiz” diye konuştu. Demiryolu şirketi ve vagonları olduğunu hatırlatan Lucien Arkas yeni projelerini şöyle anlattı: 


ÇİN’E KADAR GÖNDER

“2018’de Kartepe’de hizmete girecek bu yeni lojistik merkezini sadece biz değil tüm lojistik şirketleri kullanabilecek. Merkezin fikri bize ait, alt yapıyı da yaptık....