29 / 04 / 2024

Arkımeet nerede

Arkımeet nerede

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi ödüle layık görüldü.

Arkımeet bugün Haliç Kongre Merkezi'nde başladı!

ARKIMEET, dünyadan ve Türkiye’den önde gelen mimarların katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. Türkiye’de mimarların buluştuğu en büyük platform olan ARKIMEET’te, kente ve kentliye ilişkin yerel ve küresel sorunlar masaya yatırılıyor...

Hayat Şarkısı dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı 'Hayat Şarkısı' hikayesiyle olduğu kadar kullanılan mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Ark Residence nerede?

Ark Residence 'de daire teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 110 adet lüks konut ve 10 adet ticari birim yer alıyor. Peki Ark Residence nerede?

Dilber Ay nerede yaşıyor?

Dilber Ay, Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesinde yörük ve Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesiyle Ankara’ya oradan da Düzce’ye yerleşti. Şarkıcı olmak istediği için az kalsın canından oluyordu ama o pes etmedi. Peki, Dilber Ay nerede yaşıyor?

Fethiye alışveriş ve yaşam merkezine ARKIMEET' ten ödül!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi ödüle layık görüldü.

ARKIMEET 2014 töreninde Fethiye'ye ödül geldi!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

ARKIMEET bu yıl 2. kez düzenlendi!

ARKIMEET bu yıl 2. kez yapıldı. 19-20 Kasım'da Four Seasons Hotel Bosphours'da düzenlenen etkinlik 60'ı aşkın konuşmacısı ve yoğun izleyicisi kitlesi ile tasarım ve mimarlık dünyasının en büyük etkinliklerinden biri oldu.

Arkitera Ödülleri ARKIMEET 2014'te sahiplerini buldu!

Arkitera Genç Mimar Ödülü, Arkitera İşveren Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü dışında törende bu yıl bir de ARKIMEET 2014'ün temasına paralel olarak düzenlenen "Ya Sonra?" Öykü Yarışması'nın kazananları da ödüllerine kavuştu.

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı. Trakya Cam, “ Architects Meet in İstanbul ” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte ileri teknolojiye sahip mimari çözümlerini de tanıttı.

ARKIMEET 2014 vitra sponsorluğunda gerçekleşti!

Mimarları, şehir tasarımcılarını bir araya getiren ve bu yıl ikincisi 'Ya Sonra?' temasıyla İstanbul'da düzenlenen Arkımeet dün kapılarını açtı. Etkinlikte Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay da yer aldı.

Geleceğin kapıları ARKIMEET'te 19 Kasım'da açılıyor!

Gelecek ile ilgili kafasında soru işareti olan herkesi 19-20 Kasım tarihlerinde Four Seansons'a bekleyen ARKIMEET 2014'te teknoloji ve teknolojinin hayatımıza kattığı iletişim biçimleri ve mekansal yansımaları tartışılacak.

Arkımeet ödül töreni 20 Kasım'da!

Ülkemizdeki mimarlık ve yapı dünyasının aktörlerinin onurlandırıldığı Arkitera Ödülleri bu sene dört alanda sahiplerini buluyor. Kasım ayında düzenlenecek mimarlık dünyasının büyük buluşması ARKIMEET 2014'te verilecek.

ARKIMEET 2014 etkinliği 19-20 Kasım'da gerçekleşecek!

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET bu sene, VitrA öncü sponsorluğunda 19-20 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul’da, Four Seasons Bosphorus'ta “Ya Sonra?” temasıyla yapılacak.

ARKIMEET 2014'ün teması "Ya Sonra" oldu!

ARKIMEET 2014, 19-20 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Four Seasons Hotel The Bosphorus'ta Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından VitrA öncü sponsorluğunda mimarların buluşacağı bir etkinlik olarak düzenleniyor...

Arkımeet nerede Haberi

Arkımeet nerede

İstanbul, Four Seasons Bosphorous Hotel'de düzenlenen ödül töreninde kamu kategorisinde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Yapımı süresince CHP ve AKP'li Belediye Meclis üyeleri tarafından sürekli eleştirilmesine rağmen Fethiyeliler tarafından anketlerde Belediye'den beklenen projeler arasmda açık ara farkla birinci sırada yer alan olan Alışveriş ve Merkezi'ne Türkiye'nin en presüjli Mimarlık Merkezi olan ARKIMEET'ten ödül geldi.


Türkiye...