19 / 05 / 2024

Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı

Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı

Mimarları, şehir tasarımcılarını bir araya getiren ve bu yıl ikincisi 'Ya Sonra?' temasıyla İstanbul'da düzenlenen Arkımeet dün kapılarını açtı. Etkinlikte Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay da yer aldı.

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün geçrekleştirildi. The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Tyana Mimarlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tyana Mimarlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tyana Mimarlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Tyana Mimarlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tyana Mimarlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tyana Mimarlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Oskad Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oskad Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oskad Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı. 

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı



Etkinlikte birçok farklı disiplinden ulusal ve uluslararası 60'ı aşkın konuşmacı 2 gün boyunca kentlerin, mimarlığın ve tasarımın geleceğini masaya yatırıyor. 



Arkımeet 2014'ü düzenleyen Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, açılış konuşmasında etkinlikle ilgili bilgiler verdi. Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, yaptığı konuşmada, mimarlığın bir ulusun tarih önünde duruşunu ortaya koyan bir alan olduğunu dile getirerek, Anadolu'nun bu açıdan özel bir coğrafya olduğunu dile getirdi. 



Günay, son dönemde kentlerin yapısının bozulduğundan, tabiatın kentlerden dışlandığından söz etti. İtalyan mimar Carlo Ratti ise GPS, cep telefonu gibi eşyalar üzerinden insanların hareketleri izlendiğinde kentlerin aslında bir devinim (hareket) halinde olduğunu gözlemledikleri projelerinden bahsetti. 



Sinyal gönderebilecek 3000 objenin insanlara dağıtılıp bu nesnelerin yolculuklarının izlenmesi, bisiklete monte edilen sensörler ile çevresel çeşitli ölçümlerin yapılması,...