08 / 05 / 2024

Arkitera ödülleri başvuru süreci

Arkitera ödülleri başvuru süreci

Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü bu sene ARKIMEET 2013 kapsamında sahiplerini bulacak. Ödüller için son başvuru tarihi 2 Eylül 2013...

Bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? Birinci dönem bekçi sınav tarihi belirlendi mi?

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 2023/1.Dönem başvuru sonuçları yoğun bir bekleyiş içinde. Adaylar, başvuru detaylarını ve sonuçlarını öğrenmek için heyecanla bekliyorlar.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Iğdır başvuru şartları 2019!

TOKİ 50 bin konut Iğdır başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdır'da hayata geçirilecek olan 300 konut ile ilgili başvuru şartları...

Meram Aksinne Evleri’ne rekor başvuru!

Meram Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Aksinne Konut Yapı Kooperatifi için 30 Ekim tarihinde başlayan müracaatlarda adeta bir talep patlaması yaşandı ve rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

İmar barışına son başvuru 31 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca uygulamaya alınan İmar Barışı düzenlemesinde başvuru sayısı 4 milyon 141 bin 52'ye ulaştı, vatandaşlarca 1 milyar 643 milyon lira ödeme yapıldı.

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları!

Nidakule Ataşehir'de 21 adet dükkan 19 Aralık 2015 Cumartesi günü satışa çıkacak. Projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları...

Arkitera Mimarlar Ödülleri başvuruları 31 Temmuz'da son!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 1 verilen Arkitera Genç Mimar Ödülü için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2015. Aday olmak için 1 Ocak 1975 veya daha sonra doğmuş olmak gerekiyor.

Arkitera ödülleri başvuru süreci Haberi

Arkitera ödülleri başvuru süreci

2004 yılında Türkiye'de ilk kez 40 yaş altı mimarların onurlandırılmasını hedefleyen Genç Mimar Ödülü ile başlayan ödül serisini, 2005 yılında verilmeye başlanan Arkitera İşveren Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü takip etti. Bütün bu ödüllerin ortak noktası ise fiziksel çevreye katkı yapan kişi ya da kurumların ödüllendirilmesi.


Arkitera Genç Mimar Ödülü 7. Kez Verilecek

Arkitera'nın en uzun soluklu ödüllerinden birisi olan Arkitera Genç Mimar Ödülü, 2012 yılında 6. kez verilecek. 40 yaşında olmak toplumda gençlikle çok bağdaştırılmasa da tüm dünyada mimarlık üretiminde bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Bundan yola çıkarak sadece Türkiye'de değil bütün dünyada 40 yaşın altında, mimarlık üretimine başarılı katkı koyan mimarlar bir ödül ile onurlandırılıyor.


Bu seneki ödülün jürisinde mimar Emin Balkış, Deniz Güner, Nurbin Paker, Cem Sorguç...