08 / 05 / 2024

Arkitera ödülleri başvurusu

Arkitera ödülleri başvurusu

Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü bu sene ARKIMEET 2013 kapsamında sahiplerini bulacak. Ödüller için son başvuru tarihi 2 Eylül 2013...

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

Vize başvurusu nasıl yapılır? Vize başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır? 

Yurt dışına seyahat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar vize başvurularının nasıl yapıldığını sorguluyor. Peki, Vize başvurusu nasıl yapılır? Vize başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır? İşte detaylar...

Kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz, onaylanması için ne yapmalı?

Kredi kartları, günlük hayatta birçok insanın finansal işlemlerini kolaylaştıran popüler bir ödeme aracıdır. Ancak, kredi kartı başvuruları her zaman onaylanmayabilir. Peki kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz? İşte detaylar...

Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyası başvuru ekranı 2023! 

“Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm kampanyası için başvurular dün başladı. Peki Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?

EYT’liler için yapılan düzenlemenin meclisten geçti. Sırada başvuru süreci yer alıyor. Peki “EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

EYT e-Devlet emeklilik başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım yapılması gerekenler...   

EYT düzenlemesi nihayete kavuşurken emeklilik hakkı kazanan milyonlarca vatandaş sürecin nasıl ilerleyeceğini öğrenmeye çalışıyor. EYT başvurusu sürecinin başlayıp başlamadığı EYT’liler tarafından araştırılıyor.

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

EYT emeklilik başvurusu başladı mı? e- Devlet ile EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin detayları belli olmaya başladı. Peki, EYT emeklilik başvurusu başladı mı? e- Devlet ile EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.

İlkokul, ortaokul ve liseler müjde! Devlet geri ödemesiz 1300 TL veriyor! Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet okula giden ve dar gelirli olan çocuklara kırtasiye desteğinde bulunacak. Kırtasiye yardımı başvuruları, yeni eğitim öğretim dönemine kısa süre kala gündeme geldi. Peki 2022 Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir? İşte detaylar...

Arkitera ödülleri başvurusu Haberi

Arkitera ödülleri başvurusu

2004 yılında Türkiye'de ilk kez 40 yaş altı mimarların onurlandırılmasını hedefleyen Genç Mimar Ödülü ile başlayan ödül serisini, 2005 yılında verilmeye başlanan Arkitera İşveren Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü takip etti. Bütün bu ödüllerin ortak noktası ise fiziksel çevreye katkı yapan kişi ya da kurumların ödüllendirilmesi.


Arkitera Genç Mimar Ödülü 7. Kez Verilecek

Arkitera'nın en uzun soluklu ödüllerinden birisi olan Arkitera Genç Mimar Ödülü, 2012 yılında 6. kez verilecek. 40 yaşında olmak toplumda gençlikle çok bağdaştırılmasa da tüm dünyada mimarlık üretiminde bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Bundan yola çıkarak sadece Türkiye'de değil bütün dünyada 40 yaşın altında, mimarlık üretimine başarılı katkı koyan mimarlar bir ödül ile onurlandırılıyor.


Bu seneki ödülün jürisinde mimar Emin Balkış, Deniz Güner, Nurbin Paker, Cem Sorguç...