30 / 04 / 2024

arkitera ödülleri

arkitera ödülleri

Arkitera Genç Mimar Ödülü, Arkitera İşveren Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü dışında törende bu yıl bir de ARKIMEET 2014'ün temasına paralel olarak düzenlenen "Ya Sonra?" Öykü Yarışması'nın kazananları da ödüllerine kavuştu.

Arkitera ödüllerine başvurmak için son gün 2 Eylül!

Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü bu sene ARKIMEET 2013 kapsamında sahiplerini bulacak. Ödüller için son başvuru tarihi 2 Eylül 2013...

Arkitera Ödülleri Sahiplerini buluyor!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü bu seneki sahipleriyle buluşuyor. Ödül töreni, 27 Kasım'da Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Oditoryumu'nda yapılacak...

Arkitera Ödülleri'ne başvuru için son 8 gün!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen yapı ve mimarlık dünyası'nın merakla beklediği Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü'ne son başvuru tarihi 15 Ekim 2012...

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

Lidya Grup’un Epson ödülleri dağıtıldı!

25 Şubat’ta düzenlenen Türkiye’den bayilerinin katıldığı toplantıda, Lidya Grup’un Epson ödülleri sahiplerini buldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

arkitera ödülleri Haberi

arkitera ödülleri

Bu yıl ikincisi 19-20 Kasım'da Four Seasons Bosphorous Hotel'de düzenlenen ARKIMEET'in kapanışı Arkitera Ödülleri'nin sahiplerine sunulduğu ödül töreni ile yapıldı. Arkitera Genç Mimar Ödülü, Arkitera İşveren Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü dışında törende bu yıl bir de ARKIMEET 2014'ün temasına paralel olarak düzenlenen "Ya Sonra?" Öykü Yarışması'nın kazananları da ödüllerine kavuştu.



Bu Yarışmada Çizimler Değil Öyküler Ödüllendirildi

Törende ilk ödüller, ARKIMEET 2014'ün teması "Ya Sonra?" kapsamında düzenlenen Öykü Yarışması'nın kazananlarına takdim edildi. Yarışmada katılımcılardan, gelişen teknolojilerin kentlerin değişimi ve insan hayatındaki rolü üzerine düşünerek mimarlığın, kentlerin ve toplumsal yaşamın "Ya Sonra?"sını öyküye dönüştürmeleri bekleniyordu.


Ahmet Turan Köksal, Ertuğ Uçar, Mustafa Arslantunalı ve Simla Sunay Özdemir'den oluşan jürinin toplamda 96 metni değerlendirdiği yarışmada 3 ödül verildi.


Gecenin ilk ödülü, "Bardakta Toz Var" başlıklı...