16 / 05 / 2024

Arma Dizayn yeni ürünleri

Arma Dizayn yeni ürünleri

Sektörü iyi tanıyan ve satış konusunda tecrübeli pazarlama ekipleri ile pazar paylarını artırma hedefinde olduklarını bildiren Genel Müdür Tahir Dinç, "Amacımız, her geçen gün artan rekabet ortamında rakiplerimizden sıyrılarak hedeflerimize ulaşmaktır" de

Yeni Renault Clio'ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

Yeni Renault Clio, yenilenen donanım ve dizaynı özellikleriyle satışa çıkarılıyor. Bu ay açıklanan fiyatlara göre Yeni Renault Clio'ya zam gelmedi. Peki, Yeni Renault Clio ne kadari kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...

Peugeot'dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!

Peugeot CEO'su Linda Jackson, "Yeni E-3008 fastback SUV’un pazara sunulması, Peugeot'nun dizayn, sürüş rahatlığı ve verimlilik bakımından yeni standartlar belirleyen, tümüyle elektrikli, göz alıcı bir markaya doğru dönüşümünde önemli bir adım" şeklinde konuştu.

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.

Konut sektörü için yeni teşvikler gerekli!

Armağan Gayrimenkul’ün sahibi Armağan Ayşakar, Haziran'da satışların artmasıyla canlanan gayrimenkul sektörünün, yeni konut üretimi için teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

TOYA Beykoz Korubaşı projesi geliyor! Yeni Proje!

Toya Yapı Beykoz'da yeni projeye hazırlanıyor. Boğaz manzarasına hakim konumda yer alan TOYA Beykoz Korubaşı projesi lüks konseptte dizayn ediliyor.

Demet Akalın yeni evine yaz sonu taşınacak!

Demet Akalın ve Okan Kurt yeni evlerine yaz sonu taşınacak. Bin metrekarelik 4 katlı ev, 9 odalı, havuzlu-bahçeli villa olarak dizayn edildi.

New York'taki Yeni Türkevi Binası lale şeklinde inşa edilecek!

New York Yeni Türkevi Binası lale şeklinde dizayn edildi. Yeni Türkevi Binası'nın hayata geçirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Okkalar İnşaat'tan 200 milyon TL'lik 4 yeni proje!

2017 yılında hedef büyüten Okkalar İnşaat, dört yeni projeyi hayata geçirecek. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka; Arma Menta, Arma Modern, Arma Cadde ve Arma Kent projelerini toplamda 200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştireceklerini açıkladı.

Arma Gaziemir projesi görücüye çıktı!

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Arma's Hotels yeni otel arayışında!

2016 turizm sezonunu kapatmak üzere son rötuşlar yapılırken, şu sıralar çok sayıda otelin el değiştirmek veya yeni bir zincirle anlaşmak Mjgt için görüşmelere başladığı söyleniyor.

OSB’ler için yeni kanun geliyor!

Yeni teşvik paketinin ardından stratejik önemi artan OSB’ler için yeni kanun geliyor. Rantın bitmesi, bürokrasinin azalması ve FETÖ’nün temizlenmesini içeren tasarı 300 OSB’yi yeniden dizayn edecek

Zonguldak Kozlu yeniden dizayn edildi!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, göreve geldiği günden bugüne Kozluya yeni şeyler kattıklarını ve Kozluyu yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Arma Dizayn yeni ürünleri Haberi

Arma Dizayn yeni ürünleri

Sektörü iyi tanıyan ve satış konusunda tecrübeli pazarlama ekipleri ile pazar paylarını artırma hedefinde olduklarını bildiren Genel Müdür Tahir Dinç, "Amacımız, her geçen gün artan rekabet ortamında rakiplerimizden sıyrılarak hedeflerimize ulaşmaktır" dedi.



İnşaat malzemeleri satış ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren Arma Dizayn, gelecek yıl pazar payını artırmayı planlıyor, 2014 yılı beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Arma Dizayn Genel Müdürü Tahir Dinç. "Sektörü iyi tanıyan ve satış konusunda tecrübeli pazarlama ekibimizle pazardaki payımızı artırmak istiyoruz. Hedefimiz, sahip olduğumuz geniş ürün portföyü ve temsil ettiğimiz piyasanın öncü markalarıyla sektörde fark yaratarak etki alanımızı genişletmek ve her geçen gün artan rekabet ortamında rakiplerimizden sıyrılarak hedeflerimize ulaşmaktır" dedi. Arma Dizaynın 2005 yılında faaliyete başladığını anlatan Dinç, kuruluşundan bu yana firmayı her yıl yenileyip geliştirme çalışmalarının...