05 / 05 / 2024

Arma-Elektropanç Nurol life projesi

Arma-Elektropanç Nurol life projesi

AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol GYO Nurol Life iletişim!

Nurol GYO Nurol Life iletişim için 444 64 96 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşeği proje tek blok halinde yükseliyor.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

AE Arma-Elektropanç, Riverland Dubai’nin teknik müteahhitliğini üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Parks and Resorts’un merkezinde yer alan Riverland™ Dubai’nin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi 50 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi!

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.

AE Arma Elektropanç'ın yeni hedefi Afrika!

3 kıtada 7 milyon metrekareden fazla çeşitli fonksiyonel teknik müteahhitlik hizmeti veren AE Arma- Elektropanç, hedefine Afrika'yı da aldı.

Nurol GYO Nurol Life satış ofisi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nurol GYO Nurol Life Evleri toplam 502 adet evden meydana geliyor. Nurol GYO Nurol Life satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Nurol GYO Nurol Life adres!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Seyrantepe'de, Huzur Mahallesi, Cendere Yolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Life projesinin teknik müteahhiti Arma-Elektropanç oldu!

AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı!

Nurol GYO Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara’dan “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer dinledikten sonra proje hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Seyrantepe Nurol Life projesi açılabilir pencereleriyle fark yarattı!

Hayatı kolaylaştıran lüksleri de içinde barındıran Nurol Life, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor.

Arma-Elektropanç Nurol life projesi Haberi

Arma-Elektropanç Nurol life projesi

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; inşaat dünyasında ses getiren projelerine bir yenisini ekliyor. AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 


Projenin elektromekanik (MEP) tesisat işleri kapsamında yer alan; trafo ve jeneratör sistemleri, AG dağıtım panoları, genel mahaller ve daireler aydınlatma armatürleri, genel mahaller ve daireler aydınlatma ve priz sortileri, genel mahaller ve daireler zayıf akım sortileri (data, telefon, TV), kuvvetli akım dağıtım kabloları, yatay ve riser busbar dağıtım sistemi, topraklama sistemi, UPS sistemi, zayıf akım kabloları, yangın ihbar ve acil anons sistemi, CCTV ve kartlı geçiş sistemi, daire Interkom sistemi, daireler ve genel mahaller TV sistemi, sıhhi tesisat, ısıtma soğutma tesisatı, havalandırma tesisatı, yangın...