28 / 04 / 2024

Arma Liva projesi

Arma Liva projesi

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Sinpaş Liva değerleme raporu 2018!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Liva Projesi'ne ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Folkart Liva Home 2.etap satışta!

Liva Home Uzundere projesi Folkart imzası taşıyor. 2.etap satışları başlayan projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor..

Liva Home Uzundere nerede?

Temmuz 2018 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Liva Home Uzundere projesi İzmir Uzundere Karabağlar'da Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

17 soruda İzmir Liva Home projesi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan projede 169 konut ve 24 iş yeri bulunuyor. İşte 17 soruda İzmir Liva Home projesi....

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

İzmir Garden Liva teslim tarihi!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Garden Liva projesi Özkon İnşaat imzası taşıyor. Fiyatların 189 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Liva Home Folkart ev fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir Uzundere'de hayata geçirilen Liva Home konut projesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Liva Home Folkart fiyat listesi minimum 222 bin TL'den başlıyor...

Liva Home Folkart Yapı satılık daire fiyatları!

Folkart Yapı imzası taşıyan Liva Home projesi İzmir Uzundere'de yükseliyor. Projede dairelerin fiyatları 222 bin TL'den başlıyor...

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan Liva Home projesi 169 konut ve 24 işyerinden oluşuyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanıyor. Liva Home Uzundere teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Arma Liva projesi Haberi

Arma Liva projesi

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle adından söz ettiren Okkalar İnşaat, Konya Selçuklu’da 53 bin metrekarelik alanda inşa edilen, Arma Park ve Arma Liva projelerini tamamladı. 151 daire ve 9 işyerinden oluşan Arma Park ve 101 daire ve 6 işyerinden oluşan Arma Liva projeleri,Okkalar İnşaat kalitesi ve hızı ile bir yıl gibi kısa bir sürede ev sahiplerine teslim edildi. 


Konuyla ilgili konuşan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka şunları söyledi; “Her iki projemizi toplamda 75 milyon TL yatırımla ve 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamladık. Bu projeler kapsamında toplamda 252 daireyi, ev sahiplerine teslim etmek ve yaşamın başladığını görmek bizim için ayrı bir keyif. Okkalar İnşaat olarak Konya ve İstanbul’da gerçekleştireceğimiz yeni projelerimizi de aynı kalite ve hızla tamamlamayı...