28 / 04 / 2024

Arma Residence ramazan kampanyası

Arma Residence ramazan kampanyası

Okkalar inşaat'ın Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan Kampanyası başlattı. Kurtköy'de inşa edilen projede 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli Ramazan Kampanyası'na büyük ilgi!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan Kampanyası devam ediyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı. Üstelik ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Önay Life Residence Ramazan kampanyası!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in ortaklığıyla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde Ramazan kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında daire alanlara KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme sunuluyor.

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Fer Yapı Mai Residence'da teslimler Eylül'de!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün.

Fer Yapı Mai Residence'da peşinatı erteledi!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenirken, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödenebiliyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Kurtköy Arma Rezidans'ta 60 ay sıfır faiz kampanyası!

OKKALAR İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği, Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor...

Arma Residence Kurtköy'de 1.900 lira taksitle!

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği, Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. Projede yatırım amaçlı rezidans alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Arma Residence’da kredi taksitleri 1900 liradan başlıyor!

Okkalar İnşaat’ın Kurtköy’de geliştirdiği, Arma Residence’da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. İşte kampanya detayları...

Arma Rezidans Kurtköy'de 60 ay sıfır faiz!

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli. 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor...

Okkalar Arma Residence'ta 1.900 lira taksitle!

Okkalar İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli. 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. Yatınm amaçlı rezidans alanlara ise ücretsiz kiralama desteği sunuluyor

Arma Residence'da metrekaresi 2 bin 750 lira!

Okkalar İnşaat’ın geliştirdiği ve geçtiğimiz aylarda renkli bir yaşamın başladığı Arma Residence, bölgesinin en hızlı kiralanabilir projesi olarak da dikkat çekiyor. Arma Residence'da metrekaresi 2 bin 750 lira.

Pendik Arma Residence'ta 192 bin 474 TL'den başlayan fiyatlarla!

Projede konut sahibi olmak isteyenler 60 ay sıfır faizli ödeme avantajından yararlanabiliyor. Öte yandan 60 ayı aşan vadelerde, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı sabit faizden yararlanma imkanı sunuluyor.

Arma Residence ramazan kampanyası Haberi

Arma Residence ramazan kampanyası

Okkalar inşaat'ın Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan Kampanyası başlattı. Kurtköy'de inşa edilen projede 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satılan daireler için 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca, satın alıp kiralama yapanlara ücretsiz kiralama desteği de sağlanıyor. 


Telefon : 0216 702 17 84

Web adresi :