02 / 05 / 2024

Armas Hotels Antalya

Armas Hotels Antalya

2016 turizm sezonunu kapatmak üzere son rötuşlar yapılırken, şu sıralar çok sayıda otelin el değiştirmek veya yeni bir zincirle anlaşmak Mjgt için görüşmelere başladığı söyleniyor.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Armas Luxury Resort & Villas 74.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satıyor.

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya'nın Serik ilçesi'nde bulunan Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. Vera Hotels Grubu'na ait otel 89 milyon 551 bin liraya Fibabanka'nın oldu.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Armas Hotels Antalya Haberi

Armas Hotels Antalya

2016 turizm sezonunu kapatmak üzere son rötuşlar yapılırken, şu sıralar çok sayıda otelin el değiştirmek veya yeni bir zincirle anlaşmak Mjgt için görüşmelere başladığı söyleniyor. Özellikle Rusya ile yaşanan uçak krizi nedeniyle yüzde 80'e yakın Rus turist kaybı yaşayan Antalya bölgesinde satılığa çıkan ve çıkacak olan çok sayıda otel olduğu, hatta bir kısmının görüşmelerinin güi Beach otel tamamlanmak üzere olduğu belirtiliyor, çoğu otel grubunun varlığını koruyabilmek için küçülmeyegideceği de öngoruluyor. Böylesi bir ortamda Antalya'da büyüme hedefi olan otelciler parmakla gösterilecek kadar az. Arma's Hotels işte bunlardan biri. 1 Eylül itibariyle deneyimli i turizmci Ali Osman Erbaş'ı Genel Koordinatörlük görevine getiren Arma's Hotels'in 2017'de bünyesine yeni oteller katmaya hazırlandığını duyuyoruz. Bay Arma Turizm Ticaret ve İnşaat A.ş'ye bağlı olan Arma's...