21 / 05 / 2024

armatür kampanyaları

armatür kampanyaları

Hotpoint, tüketicilere çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Hotpoint’ten armatür alanlar “Diamond +” özelliğiyle bakteri oluşumunu yüzde 95 oranında azaltan Hotpoint evyelere tam yüzde 50 indirimle sahip oluyor.

Ziraat Bankkart hesabı olanlar hemen baksın! Bunu yapana 3000 TL'lik bedava alışveriş imkanı!

Ziraat Bankası, müşteri potansiyelini artırmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bankaların sık sık düzenlediği bu tür kampanyalar arasında yer alan bu yeni fırsat hakkında detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde geldi! O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu! Hemen bir bakın!

Sıfır otomobil alacakların beklediği müjde sonunda geldi. O kampanyalar peş peşe açıklandı! Duyan bayiye koştu...İşte 2022 yılının o son kampanyaları...Hemen bir bakın...

Migros’ta kaçırılmayacak kampanyalar başladı! Migros’tan su ısıtıcısından çay setine kadar indirim! Sakın kaçırmayın

Migros’ta bitmeyen ve birbirinden güzel kampanyalar devam ediyor. Elektrikli scooterdan tost makinesine, mikserinden su ısıtıcısına birbirinde farklı ürünler Migros’ta şu an kampanyada. İşte detaylar…

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Konutta hücum çılgınlığı!

Konut sektöründe son bir haftadır kampanyalar peş peşe açıklanıyor. Kampanyalar sektörde hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. Peki, neden konut piyasasında bir canlılık ortaya çıktı? Konuta hücumun muhtemel sonuçları neler olabilir? İşte detaylar...

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Dünyanın lider armatür firması Hansgrohe SE, 115 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor.

armatür kampanyaları Haberi

armatür kampanyaları

İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, tüketicilere çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Hotpoint’ten armatür alanlar “Diamond +” özelliği sayesinde bakteri oluşumunu yüzde 96 oranında azaltanHotpoint evyelere tam yüzde 50 indirimle sahip oluyor. Hotpoint evyeler doğal gümüş iyonları ve yüzde 70 oranında yuvarlatılmış kuartz parçaları sayesinde hijyenik korumanın yanı sıra paslanmaya, kire ve çizilmelere karşı dayanıklılık gösteriyor. Hotpoint evye ve armatürler inox (paslanmaz çelik), siyah, antrasit, kum rengi ve antik beyaz gibi farklı renk alternatifleriyle mutfaklarda farklı renk seçenekleri...