04 / 05 / 2024

Armin Zerunyan hilton

Armin Zerunyan hilton

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hilton, 2020'de 100 otele ulaşacak!

Hilton üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, 2020'de Türkiye'de faaliyet yürüttükleri otel sayısının 100'e ulaşacağına dikkat çekti.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Hilton otelleri oda standardına takıldı!

Muğla 'nın Marmaris ilçesindeki projesi, şirketin "Odaların en az 35 metre" olması standardına takıldı. Hilton 'dan sonuç alınamazsa, Avrupa 'nın başka ünlü markasının geleceği bildirildi.

Hilton Bomonti'nin havadan görüntüleri!

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Kongre Merkezi Şişli Bomonti'de yer alıyor. 34 katlı tek blok halinde yükselen Hilton Bomonti Otel 829 adet odadan meydana geliyor.

Murat Satı Kartepe'de Hilton Oteli inşa edecek!

İnşaat sektöründe 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Satı İnşaat, Kartepe’de Hilton Oteli’ni inşa ederek adından söz ettirmek istiyor...

Hilton Worldwide'in 4 bininci oteli Çin'de hizmete girdi!

Hilton Worldvvide Otelleri, dünyada en hızlı büyüyen oteller zinciri ünvanını korumaya devam ediyor. Şirketin 4000'inci oteli Hilton Shijiazhuang'ı Çin'in Hebei eyaletinde hizmete girdi...

Kavuklar Grup Malatya'da Hilton Otel ve AVM açacak!

Kavuklar Grubu Malatya'daa hayata geçirdiği Hilton DoubleTree'yi önümüzdeki günlerde hizmete açacak...

Hilton, Hampton by Hilton markasıyla Gaziantep’te açılıyor!

Hampton by Hilton Gaziantep Proje Grubu Lideri İç Mimar Aysel Şerbetçi, otelin tasarımında özellikle enerji tasarrufu ve yeşil enerji uygulamalarına önem verildiğini söyledi...

DoubleTree By Hilton Ankara Caring ödülü aldı!

DoubleTree By Hilton Ankara Best Caring Children's Champion ödülü aldı

Hilton World Wide Kuşadası'ndaki tarihi bölgeyi turizme kazandırdı!

Hilton World Wide, Göçtur ile birlikte, dünyadaki 4 bin oteline Kuşadası'nda yenisini eklerken, tabaklar bölgesi farklı bir kimliğe büründü

Hilton Antakya 2014'te açılacak!

Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon Antakya'ya açılacak otelin 2014'te hizmete gireceğini söyledi.

Armin Zerunyan hilton Haberi

Armin Zerunyan hilton

Türkiye ekonomisinin itici gücü turizm, son senelerin en iyi dönemini yaşıyor. 2014'ten sonra terör eylemleri ve siyasi krizler sebebiyle ciddi yara alan sektör, son 2 senedir rekor üstüne rekor kırıyor.  Hem yerli hem de yabancı yatırımcılar sektördeki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. ABD’li dünya turizm devi Hilton’da bu şirketler arasında… Türkiye pazarına 65 sene önce giren Hilton Grubu, bugün 66 oteli ile Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Ayrıca grubun içinde en hızlı büyüyen pazarlardan biri de ülkemiz… Fakat Türkiye’nin Hilton Grubu’nda, tüm bunların dışında ayrı bir önemi daha var. Turizm devi, ABD dışında ilk otelini 65 sene önce Taksim’e açıyor ve dünyada büyümesini de böyle sağlıyor. Star gazetesi yazarı Kaan Zenginli, Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan ile hem grubun Türkiye’deki...