06 / 05 / 2024

ArmoniPark ve Kayseri Park ziyaretçileri

ArmoniPark ve Kayseri Park ziyaretçileri

ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan Artaş Grubu, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda ise 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Arsa yatırımcıları dikkat! 2 şehirdeki 13 arsa satışa çıkıyor!

Isparta ve Kayseri'de yer alan 13 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış bedelleri 335 bin TL ve 1 milyon 80 bin TL arasında değişiyor. 

İki şehirde 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Aydın ve Kayseri'de yer alan 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 25 Nisan ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Son dakika! Adana’da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Aladağ ilçesinde göre 4.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevredeki Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde ve Kayseri gibi kentlerden de hissedildi.

ArmoniPark ve Kayseri Park ziyaretçileri Haberi

ArmoniPark ve Kayseri Park ziyaretçileri

Ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile birlikte şu anda perakende sektöründe yaklaşık 200 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan grup, önümüzdeki beş yıl içinde bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor. Artaş Grubu, Türkiye'nin ilk AVM'lerinden Carousel'in yaklaşık üçte bir hissesini elinde bulunduruyor. Artaş Grubu, Vadi İstanbul'da yer alan Vadi İstanbul AVM'nin de ortakları arasında yer alıyor. Bu yıl Kayseri Park'ın 9'uncu, ArmoniPark'ın 7'nci ve ArenaPark'ın ise 4'üncü yılı. 



10 milyon dolarlık renovasyon 2 AVM'de renovasyon yapacaklarını dile getiren Artaş Grubu AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, 2010'da Kayseri Parka'ta 4.5 milyon dolar yatırım ile dış cepheyi yenlediklerini, şimdi de 10 milyon dolarlık yatırım ile Armoni Park ve Kayseri Park'ta düzenlemeler yapacaklarını söyledi. Artaş'ın ortağı olduğu...