23 / 07 / 2024

armut ev yenileme

armut ev yenileme

Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut, Türkiye tadilat trendlerini açıkladı. Verilere göre, tüm evin tadilatını yaptırmanın ortalama bütçesi 22 bin TL civarında.

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

Ev sahibi kiraya ek artış isteyebilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, ev sahibinin kiraya ne kadar zam yapabileceğini kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Ev sahibi kiraya TÜFE üzerinde zam yapabilir mi?' başlıklı yazısı... 

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Ev satarken de alırken de dikkat!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından oya Armutçu bugün köşesinde "Ev satarken dolandırılmayın" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Pekcan Grup’tan ev yenileme alternatifleri!

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Kentsel dönüşüm sektörel büyümeyi tetikliyor!

Yeni inşaat projeleri, kentsel dönüşüm ve ev yenileme trendlerinin etkisiyle 2014 yılında resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık yüzde 25'lik büyüme gösteren ankastre mutfak alanının bu yıl içinde de yüzde 20 oranında büyüyeceği öngörülüyor...

Ev geliştirme kredisi faiz oranları!

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

Ev geliştirme kredisi nedir?

"Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi" ve "konut yenileme kredisi" gibi isimler ile de nitelendirilen ev geliştirme kredisi nedir? Ev geliştirme kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Seferihisar Sığacık'ta 220 ev turizme kazandırıldı!

Sığacık’ın çehresi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi’nin “sihirli dokunuşuyla” değişti. Bölgeyi kalkındırmak için başlatılan proje kapsamında yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamlanan 220 ev turizme kazandırıldı.

Ev yenileme süresi kısalınca seramikte ürün çeşitliliği arttı!

Türkiye’de de ev yenileme süresinin kısalması seramik sektörünü olumlu etkiliyor. Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar değişimi dikkate alarak gerek konsept gerekse ürün çeşitliliğinde yeniliğe gittiklerini söyledi.

armut ev yenileme Haberi

armut ev yenileme

Türkiye'nin hizmet alanında ki en büyük online platformu Armut, Türkiye’de 81 ilde ve 113 alt kategorideki 312 bin 203 tadilat talebini değerlendirdi. Armut, Türkiye’de ev tadilatına dair merak edilenleri açıkladı.

Armut'un verilere göre, son 1 yılda gelen taleplerin yüzde 80’i ev, yüzde 17’si mağaza, otel ve ofis, yüzde 3’ü ise sıfırdan inşaat. Ortalama tadilat maliyeti otel için 13 bin TL, ofis için 12 bin TL, mağaza için ise 41 bin TL’yi buluyor.  

Armut’tan tadilat talebi oluşturanların yüzde 50’si tüm evini yenilemek için teklif alırken yüzde 25’i de sadece bir odasını yenilemek istedi.En çok yenilenen odalar yüzde 21 ile mutfak, yüzde 20 ile banyo ve yüzde 17 ile salon oldu. 

Mutfak için en çok istenen tadilat isteği dolap ve tezgah yenilemenin ortalama...