30 / 04 / 2024

Pekcan Grup’tan ev yenileme alternatifleri!

 Pekcan Grup’tan ev yenileme alternatifleri!

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.



Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor. Kışın yapılması güç olan dekorasyon ve inşaat gibi işlerin yaz mevsiminde daha kolay hale gelmesi ev yenilemeye olan talebi artırıyor. Üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup profesyonel destekle gerçekleştirdiği dekorasyon projelerine devam ediyor.


Sektöründe lider markaların bayiliklerini yapan Pekcan Grup, istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeler üreterek kaliteli malzemeyle usta işçiliği birleştiriyor. Markalarıyla büyüyerek müşterilerine en iyi ve doğru hizmeti veriyor. 


Pekcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan: “Kaliteli malzeme ve usta işçilikle en iyi hizmeti veriyoruz. Proje bitiminden sonra da aynı kalitede hizmeti vermek bizim için önemli. Müşterimizin bazıları isteklerini ve planlarını bize anlatıyor. Bazıları ise projesi olmadan, sadece evini yenilemek için geliyor. Biz de tecrübeli mimarlarımızla müşterilerimizi yönlendirip hayalinde kurdukları projelerin gerçekleşmesini sağlıyoruz.” dedi. 


Pekcan Grup, Kuşadası’nda bulunan perakende mağazasında toplamda 250 m2 teşhir alanı 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet veriyor. Bu yaz evini yenilemek isteyenler ürün çeşitliliğiyle hayallerindeki projeyi usta işçilikle gerçekleştiriyor. 


Geri Dön