30 / 04 / 2024

Pekcan Grup yaz tasarımları

Pekcan Grup yaz tasarımları

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Canan Kepenekci tarafından kuruldu.

Aras Grup Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Grup Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Yazıcı ve Seyfi Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Ahs Grup Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahs Grup Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Yazıcı Sacaktutar tarafından kuruldu.

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!  

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alaa Al Jabban, Mhb Ghıth ve Selahattin Sasa ortaklığında kuruldu.

Mülk sahibi olduklarını söyleyen bir grup Pamukkale yolunu trafiğe kapattı!

Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan kara yolu, mülk sahibi olduklarını öne süren bir grup tarafından trafiğe kapatıldı. Yola 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

2018 yazına özel 9 önemli dekorasyon önerisi!

Bursa çıkışlı firma F2Ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2018 yaz dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi.

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Keten Grup Bomonti'ye odaklandı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Keten Grup'un Bomonti'de yer alan iki projesinden bahsediyor. İşte o yazı...

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu DSM Grup Danışmanlık'a kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu DSM Grup Danışmanlık'a kiraladı.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Pekcan Grup yaz tasarımları Haberi

Pekcan Grup yaz tasarımları

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor. Kışın yapılması güç olan dekorasyon ve inşaat gibi işlerin yaz mevsiminde daha kolay hale gelmesi ev yenilemeye olan talebi artırıyor. Üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup profesyonel destekle gerçekleştirdiği dekorasyon projelerine devam ediyor.


Sektöründe lider markaların bayiliklerini yapan Pekcan Grup, istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeler üreterek kaliteli malzemeyle usta işçiliği birleştiriyor. Markalarıyla büyüyerek müşterilerine en iyi ve doğru hizmeti veriyor. 


Pekcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan: “Kaliteli malzeme ve usta işçilikle en iyi hizmeti veriyoruz. Proje bitiminden sonra da aynı kalitede hizmeti vermek...