30 / 04 / 2024

Pekcan Grup ev tasarımları

Pekcan Grup ev tasarımları

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdıyeh Hajı Esfandıyarı tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

ABD'de ev kiralarının iptal edilmesi için protesto düzenlendi! 

ABD'nin New York şehrinde toplanan bir grup pandemi döneminde ev kiraların iptal edilmesi için protesto düzenledi. 

Birikimevim ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Telli Grup, faizsiz finansman sektöründeki yeni markası olan Birikimevim ile Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binasında faizsiz ev olma fırsatı sunuyor.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

Resim Modern Talatpaşa ev fiyatları!

Resim Modern Talatpaşa ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Ortadoğu Grup tarafından Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de 1. etap daireler hemen teslim ediliyor. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor..

Başakcity Boutique Residence'ta senetle topraktan ev sahibi ol!

Fuzul Grup hayata geçirilen Başakcity Boutique Residence 123 konuttan meydana geliyor. Projede senetle topraktan ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Pekcan Grup ev tasarımları Haberi

Pekcan Grup ev tasarımları

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor. Kışın yapılması güç olan dekorasyon ve inşaat gibi işlerin yaz mevsiminde daha kolay hale gelmesi ev yenilemeye olan talebi artırıyor. Üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup profesyonel destekle gerçekleştirdiği dekorasyon projelerine devam ediyor.


Sektöründe lider markaların bayiliklerini yapan Pekcan Grup, istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeler üreterek kaliteli malzemeyle usta işçiliği birleştiriyor. Markalarıyla büyüyerek müşterilerine en iyi ve doğru hizmeti veriyor. 


Pekcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan: “Kaliteli malzeme ve usta işçilikle en iyi hizmeti veriyoruz. Proje bitiminden sonra da aynı kalitede hizmeti vermek...