30 / 04 / 2024

Pekcan Grup mobilyaları

Pekcan Grup mobilyaları

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Pekcan Grup, Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Pekcan Grup, Star Çelik Kapı ile anlaştı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Pekcan Grup parkelerinizi yeniliyor!

Kaliteli, hijyenik ve dekoratif parkelerle evlerinize şıklık geliyor… Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

Pekcan Grup, Veroxfloor ile parkeleri yeniliyor!

Kuşadası’nda inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Pekcan Grup şıklık isteyenler için mutfak tasarlıyor!

Mutfakta şıklık ve fonksiyonellik isteyenler, Pekcan Grup farkıyla istedikleri tasarımı yaratıyorlar… Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Pekcan Grup’tan ev yenileme alternatifleri!

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Pekcan Grup tüm ürünlerinde 36 ay taksit yapıyor!

Ev dekorasyonu ve yapı malzemeleri konusunda müşterilerine ihtiyaç duydukları her şeyi geniş bir çeşitlilikle sunan Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkanı sunuyor.

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Ümit Sakınç Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Kuşadası'ndaki Cephane Sokak Pekcan Grup ile örnek sokak olacak!

Tarihi Kaleiçi’ndeki Cephane Sokak’ın, Kuşadası’nın en güzel sokağı olması ve yaz kış hizmete açık olabilmesi için Kuşadası Belediyesi ile birlikte Pekcan Grup harekete geçti.

PEKCAN Grup web sitesini yeniledi!

Pekcan Grup, altyapı yenileme çalışmalarını tamamlayarak, içerik açısından zenginleştirilmiş yeni web sitesini yayınladı. Yeni web sitesinde, zengin ürün gamı ön plana çıkarılıyor, sosyal medya kanallarına site üzerinden ulaşma imkanı bulunuyor.

Pekcan Grup mobilyaları Haberi

Pekcan Grup mobilyaları

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor. Kışın yapılması güç olan dekorasyon ve inşaat gibi işlerin yaz mevsiminde daha kolay hale gelmesi ev yenilemeye olan talebi artırıyor. Üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup profesyonel destekle gerçekleştirdiği dekorasyon projelerine devam ediyor.


Sektöründe lider markaların bayiliklerini yapan Pekcan Grup, istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeler üreterek kaliteli malzemeyle usta işçiliği birleştiriyor. Markalarıyla büyüyerek müşterilerine en iyi ve doğru hizmeti veriyor. 


Pekcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan: “Kaliteli malzeme ve usta işçilikle en iyi hizmeti veriyoruz. Proje bitiminden sonra da aynı kalitede hizmeti vermek...