03 / 05 / 2024

arnavutköy Avlu34 Alışveriş Merkezi

arnavutköy Avlu34 Alışveriş Merkezi

Arnavutköy Belediyesi'nin projelendirdiği Avlu 34 AVM'nin temeli, Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Colins’ten 200 TL’lik alışverişe ikinci alışverişte yüzde 20 indirim! ! 28 Eylül 2022 Colins fiyat listesi!

Jean pantolonların yanı sıra gündelik kıyafetlerin vazgaçilmez adresi Colins yeni bir kampanyaya imza attı. Colins jeans’tan 200 liralık alışverişinizde bir sonraki alışverişinizde geçerli olmak üzere yüzde 20 indirim kuponu hediye ediliyor.

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

arnavutköy Avlu34 Alışveriş Merkezi Haberi

arnavutköy Avlu34 Alışveriş Merkezi


Arnavutköy Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Avlu 34 AVM'nin temeli, Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.


Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla beraber hissedilen alış-veriş merkezi eksikliği Avlu 34'le girdirilecek. Kısa sürede yapı tamamlanacak olan alış-veriş ve yaşam merkezinin temeli Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafında atıldı.


Düşlenilen Bir Yaşam Merkezi



Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen ve yap işlet devret modeli ile yapılacak yaşam merkezinin temel atma törenine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.



Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından temeli atılan ve ismi Avlu34 olarak belirlenen alış-veriş ve yaşam merkezi, geleceğin cazibe merkezilerinden biri olacak. 17 bin 400 metreakare kullanım alanı ile ilçeye sosyal ve kültürel alanda büyük katkısı olacak.




Arnavutköy...