29 / 04 / 2024

Arnavutköy Fatih Caddesi Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı mı

Arnavutköy Fatih Caddesi Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı mı

Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı'nda Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı, İBB'de askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon Uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını askıya çıkardı. İşte o planlar...

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

Arnavutköy Kıbrıs Caddesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Kıbrıs Caddesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Arnavutköy 1/5000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Çilingir Yolu Mehmet Akif Caddesi Arası Yol, Kavşak Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Arnavutköy'de çökme tehlikesi bulunan bina yıkıldı!

Arnavutköy, Fatih Caddesi üzerinde yer alan ve çökme tehlikesi bulunan dört katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Ankara Fatih Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Caddesi’nin, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında bu akşam (14 Temmuz Perşembe) yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlatılacak.

Ankara Keçiören Fatih Caddesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Keçiören'de Fatih Caddesi, Zileliler Caddesi kesişiminden başlayıp Tepebaşı kavşağına kadar olan bölümde kaldırım yenileme çalışması yapıyor.

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 85 bin 590 TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Atakent Caddesi, Rose Garden C Blok Sokak'ta kuruldu.

Timsah Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Timsah Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Emre Timsah Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi, Manav Sokak'ta açıldı.

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Mehmet Baltacı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Arnavutköy, Haraççı Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

Arnavutköy Kocasinan imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından hazırlanan Arnavutköy İlçesi, Kocasinan Mahallesi, Fatih Caddesi, Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

Arnavutköy tahliye mi olacak?

Yoğun yağış, Beşiktaş Arnavutköy 'de toprak kaymasına neden oldu. Beyazgül Caddesi 'nde meydana gelen heyelan sonucu cadde kenarındaki 2 katlı bir binanın ikinci katı çöktü.

1977 yılında 2. Boğaz Köprüsü Arnavutköy ile Kandilli arasında yapılacakmış!

1977 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Arnavutköy ile Kandilli arasında inşa edilecekmiş ve temeli 1978 yılında atılacakmış. Sarayburnu ile Anadolu Yakası'nı denizin altından bağlayacak tünelin projesi de tamamlanmış.

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon Uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını askıya çıkardı. İşte o planlar...

Arnavutköy Fatih Caddesi Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı mı Haberi

Arnavutköy Fatih Caddesi Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı mı

Arnavutköy Belediyesi, 1/5000 ölçekli Arnavutköy Merkez ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'ndaki 1/1000 ölçekli plan tadilatının ilanen askıya çıkarıldığını açıkladı.


Arnavutköy Belediye Başkanlığı, 21.04.2010 onaylı 1/5000 ölçekli Arnavutköy Merkez ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı’nda Arnavutköy Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 16.07.2013 tarih ve UTK2013/28-31 sayılı kararı doğrultusunda hazırlanan NİP-6792,5 numaralı 1/5000 ve UİP-1497,10 numaralı 1/1000 ölçekli Plan tadilatına ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2014 gün 1244 sayılı Kararı ile aynen uygun bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanlığınca 13.09.2014 tarihinde onaylandığını duyurdu.


Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planları için tıklayın!


Plan tadilatları, 08 Ocak 2015 – 06 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Planlama Müdürlüğü kat koridorunda askıya çıkarıldı.


Emre Kulcanay...