05 / 05 / 2024

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii

Arnavutköy sakinlerinden Hacı Ali Birinci tarafından yaptırılan cami, Cuma Namazı ile birlikte ibadete açıldı. 2005 yılından yapımına başlanan cami, bu yıl içerisinde tamamlanarak, mahalle sakinlerinin ibadet etmesi için açılışı yapıldı.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Arnavutköy'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık süt ve peynir imalathanesi!

T.C. Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hacımaşlı Mahalles 603 parseldeki 23 bin 709 metrekare alan üzerinde süt ve peynir imalathanesi ve eklentilerini 9 milyon 282 bin 543 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat!

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey projesi 7 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükselen Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat 89 bin TL'den başlıyor.

Arnavutköy Hacı Enver Dökümcü Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Ömerli Mahallesi’nde inşa edilecek Hacı Enver Dökümcü Erkek Kuran Kursu’nun temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

Hacı Ali Taylan: Bütün kazançların sebebi gayrimenkul!

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirtti. Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum." dedi.

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii ibadete açıldı!

Arnavutköy sakinlerinden Hacı Ali Birinci tarafından yaptırılan cami, Cuma Namazı ile birlikte ibadete açıldı. 2005 yılından yapımına başlanan cami, bu yıl içerisinde tamamlanarak, mahalle sakinlerinin ibadet etmesi için açılışı yapıldı.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Yükseliş Mimarlık Fakültesi'nin kurucu Hacı Ali Demirel toprağa verildi!

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel (87), memleketi Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'nde defnedildi.

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Yükseliş Mimarlık'ın acı günü! Hacı Ali Demirel vefat etti!

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in kardeşi, Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu Hacı Ali Demirel Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi,yarın aile mezarlığına defnedilecektir.

İstanbul Arnavutköy'de 4 milyon 236 bin 471 TL'ye gayrimenkul!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 11.150.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosöampaşa 5. İcra Dairesi tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii Haberi

Arnavutköy Hacı Ali Birinci Camii

Hacı Ali Birinci Cami açılışına; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Bahri Şamat, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Hacı Ali Birinci Cami açılışı, Yeşil Cami İmamı İsrafil Kiracı’nın Kuran Tilaveti ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen İlçe Müftüsü Bahri Şamat, Hacı Ali Birinci Cami’nin açılışında katkısı olan herkesi dua etti. Son olarak kürsüye gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “ 2005 yılından başlanmış camimizde, alt katı tamamlandıktan sonra uzunca zaman ibadet edildi.  Daha sonra Hacı Ali Birinci tarafından, caminin geri kalan masrafları üstlenilerek tamamlandı.  Camimizi açmak bize nasip oldu. Temelinden itibaren emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.


Protokol konuşmalarından sonra Hacı Ali Birinci Cami; Arnavutköy, Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü...