06 / 05 / 2024

Arnavutköy Meclis üyeleri

Arnavutköy Meclis üyeleri

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi arazisini BEDAŞ'ın işgal ettiği iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artırılması ihtiyacını ve arazinin BEDAŞ tarafından işgal edildiği iddialarını meclis gündemine taşıdı..

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Arnavutköy Belediyesi, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı'nda!

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM), İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan 4. İstanbul Kariyer Ve İstihdam Fuarı'nda stand açacak. İşte ABİM'in stand adresi...

Arnavutköy su kesintisi 5 Kasım!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 5 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın 20:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 5 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 5 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 20:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy Merkez ve Çevresi Uygulama İmar Planı askıya çıkıyor!

Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköy Merkez Ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatını yarın ilanen askıya çıkarıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, plan tadilatını 12 Haziran 2014'te onayladı... İşte o imar planı...

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin Anadolu mahallesinde Enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy Meclis üyeleri Haberi

Arnavutköy Meclis üyeleri

Arnavutköy'de MHP'li meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, Arnavutköy’ün ihtiyacı olan meydan projesi için geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirilen ve Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait Merkez Camisi karşısındaki alanın kullanılabilmesi için arazinin Arnavutköy Belediyesi tarafından kamulaştırılması amacıyla meclise önerge verdi.


Kamulaştırılabilir

Arnavutköy Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının ikinci birleşimi 9 Mart Çarşamba günü Taşoluk Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Hadımköy, Yeşilbayır ve Bolluca mahallerindeki toplam 8 imar plan itirazının görüşüldüğü toplantıda MHP'li meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman meclise bir önerge sundu. Arnavutköy’ün meydan eksikliğinin olduğunu söyleyen MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yaman, Merkez Camii önündeki arazinin mülk sahibi vakıf ve tüzel kişilerle anlaşma yoluna gidilerek takas ya da kamulaştırma yoluyla Arnavutköy Belediyesi’ne kazandırılarak meydan olarak kullanılmasını teklif etti.


Bir meydanımız bile...