06 / 05 / 2024

arnavutköy meydan teklifi

arnavutköy meydan teklifi

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Arnavutköy İmrahor Meydanı yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan düzenleme çalışmaları, İmrahor Meydan Düzenleme çalışmasıyla devam ediyor.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Arnavutköy dev meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje kapsamında meydan ve katlı otopark için düzenleme çalışmaları başladı.

Arnavutköy yeni meydan ve otoparkına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan ve katlı otopark düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy'ün meydanları yenileniyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan meydan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Arnavutköy Meydan ve katlı otopark için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy Merkez Mahallesi Meydan ve Zeminaltı Katlı Otopark Alanı için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Arnavutköy Belediyesi, Başakşehir, Bağcılar ve Esenler Belediyesi'ne meydan okudu!

Arnavutköy Belediyesi, ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan 'baştan aşağı buzlu kova dökme' eylemine katıldı ve Başakşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Esenler Belediyesi'ne meydan okudu... İşte o anlar...

ANY İSTANBUL Arnavutköy’de hizmete açıldı!

Arnavutköy’de açılan ve İstanbul’ a “Corner Pub” anlayışıyla yepyeni bir soluk getiren “ANY İstanbul” ; rahat dekorasyonu, lezzetli menüsü ve keyifli lokasyonu ile sıcak bir atmosfer sunuyor...

ANY İstanbul Arnavutköy'de açıldı!

Arnavutköy’de açılan ve İstanbul’ a “Corner Pub” anlayışıyla yepyeni bir soluk getiren “ANY İstanbul” ; rahat dekorasyonu, lezzetli menüsü ve keyifli lokasyonu ile sıcak bir atmosfer sunuyor.

Arnavutköy Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi imar planı askıya çıkarılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandığını ve 30 Haziran 2014 Pazartesi günü ilanen askıya çıkarılacağını duyurdu. İşte o imar planı açıklaması...

arnavutköy meydan teklifi Haberi

arnavutköy meydan teklifi

Arnavutköy'de MHP'li meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, Arnavutköy’ün ihtiyacı olan meydan projesi için geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirilen ve Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait Merkez Camisi karşısındaki alanın kullanılabilmesi için arazinin Arnavutköy Belediyesi tarafından kamulaştırılması amacıyla meclise önerge verdi.


Kamulaştırılabilir

Arnavutköy Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının ikinci birleşimi 9 Mart Çarşamba günü Taşoluk Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Hadımköy, Yeşilbayır ve Bolluca mahallerindeki toplam 8 imar plan itirazının görüşüldüğü toplantıda MHP'li meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman meclise bir önerge sundu. Arnavutköy’ün meydan eksikliğinin olduğunu söyleyen MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yaman, Merkez Camii önündeki arazinin mülk sahibi vakıf ve tüzel kişilerle anlaşma yoluna gidilerek takas ya da kamulaştırma yoluyla Arnavutköy Belediyesi’ne kazandırılarak meydan olarak kullanılmasını teklif etti.


Bir meydanımız bile...