12 / 05 / 2024

arnavutköy neo gölpark

arnavutköy neo gölpark

“Doyasıya yaşamak istiyorum. Bundan daha doğal NEOlabilirki?” sloganıyla ve doğa içindeki konumuyla büyük ilgi gören müstakil ev projesi NeoGölpark İstanbul Evleri hızla yeni sahiplerine kavuşmaya devam ediyor

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Arnavutköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesinin Güneyinde Kalan Tecil Harici Alan ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Askeri Yasak ve Güvenlik Bölgesinin ( Derbent Mevkii ) Revizyonuna ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt!

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt geldi...

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Arnavutköy'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu, Arnavutköy Durusu Mahallesi'nde bulunan 18 bin 325 metrekarelik arsayı 10 milyon 995 bin 318 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

arnavutköy neo gölpark Haberi

arnavutköy neo gölpark

Kişi başına düşen 450m2’lik yeşil alanları ve 2.000 dönümlük ormanıyla doğa içinde yaşamanın keyfini sunan NeoGölpark İstanbul Evleri her tarza uygun projelendirilen ev tipleri ile her biri farklı yaşam alanları sunan 6 mahalle olarak planlandı. İsimleri ile de ilgi gören mahallelerde, Limon Dalı ve Sakızlık Mahallesi Evleri’nde yaşam çoktan başladı. Satışı hızla tamamlanan Vişnelik Mahallesi Evleri’nin gördüğü yoğun ilgi ve gelen talepler doğrultusunda titizlikle planlanan Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri de temelleri atılarak, dört mevsimi tüm güzellikleri ile NeoGölpark İstanbul Evleri’nde doyasıya ve mutlu yaşamak isteyenler için satışa sunuldu.


“NeoGölpark İstanbul Evleri’nden henüz ev sahibi olamayanlar üzülmesin; kış mevsiminin ayrı güzellikte yaşandığı Bolluca’da temelleri yeni atılan Nar Çiçeği ve Kiraz Dalı Mahallesi Evleri ile NeoGölpark İstanbul’lu olabilmek için...