14 / 05 / 2024

arnavutköy Soyak Kuzey Bahçeşehir

arnavutköy Soyak Kuzey Bahçeşehir

Soyak Kuzey Bahçeşehir fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. Toplam arsa alanı 130 bin metrekare olarak belirlenen projede ilk etap teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Arnavutköy Soyak Konforia fiyatları 2017!

Soyak Yapı imzasıyla dizayn edilen Soyak Konforia projesi bu Eylül'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Soyak Konforia projesi iki blokta 271 daireden oluşuyor. İşte Arnavutköy Soyak Konforia fiyatları 2017...

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire!

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Konutların, Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Arnavutköy'ün değeri mega projelerle yükseliyor!

Atlaslar Gayrimenkul'ün sahibi İlkay Kaymak, Arnavutköy'ün 3. Havalimanı, 3. köprünün uzantısı Kuzey Marmara Çevre Yolu, Kanal İstanbul ve yat limanı gibi projelerle değerlendiğini dile getirdi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia projesinde fiyatlar 178 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Kuzey satış ofisi!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Bahçeşehir Soyak Kuzey satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık!

40 blok şeklinde inşa edilen projenin Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 'nda ön tanıtımı yapıldı. Bahçeşehir Soyak Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 40 blok halinde inşa ediliyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Hadımköy Projesi!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Hadımköy Projesi 'nde dairelerin alanları minimum 50 metrekare olarak tasarlandı. Proje 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir teslimleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelen proje Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projedeki 1+1'lerde 150 bin TL'den başlıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Konutları!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Konutları 130 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir iletişim!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir iletişim için 444 0 795 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 40 blok halinde inşa ediliyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir satış ofisi!

Blokların 15 kat şeklinde yükseldiği proje toplam 5 bin adet daireden meydana geliyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir ne zaman teslim?

Soyak Kuzey Bahçeşehir'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Hadımköy tarafında kalan proje 40 blok halinde yükseliyor. Peki Soyak Kuzey Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

arnavutköy Soyak Kuzey Bahçeşehir Haberi

arnavutköy Soyak Kuzey Bahçeşehir

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan Soyak Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin adet konut bulunuyor. Proje 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.


Soyak Kuzey Bahçeşehir fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede birinci etap teslimlerinin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. 


Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilecek Soyak Kuzey Bahçeşehir'de dairelerin büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Soyak Kuzey Bahçeşehir fiyat listesi!

Kelebekler Vadisi projesinin arka kısmında olan Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak. Projede daire fiyatları minimum 150 bin TL, maksimum ise 400 bin TL olarak belirlendi. 

15 soruda Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi için tıklayın!

Soyak Kuzey Bahçeşehir satış ofisi iletişim

Tel: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr

Özge...