04 / 05 / 2024

Arnavutköy Tayakadın Köyü

Arnavutköy Tayakadın Köyü

İstanbul'a yapılacak 3. havaalanı projesi için 7 bin 800 hektarlık ormanın kesilmesi gerekiyor...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'deki tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa çıktı!

Osmanlı döneminde haremlik olarak kullanılan, dünyanın en havalı 40 semtinden biri seçilen Arnavutköy'de yer alan 100 yıllık tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa sunuldu.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Arnavutköy'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy'de bulunan arsayı 31 milyon 246 bin 450 TL'ye satıyor. İhale 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy'de hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi açılışını yaptı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Arnavutköy Tayakadın Köyü Haberi

Arnavutköy Tayakadın Köyü
İstanbul'a yapılacak 3. havaalanı projesi Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları ve Proje Şube Müdürü Erdem Şentürk'ün de katılımıyla Arnavutköy Tayakadın Köyü'nde yapılan toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtımda havaalanının yapılacağı yaklaşık 9 bin 200 hektarlık alanın yüzde 85'inin ormanlık alan olduğu belirtildi. 2023'te tamamlanması planlanan 3. havaalanı Arnavutköy ve Eyüp ilçe sınırları içine inşa edilecek. Alanın yüzde 85'i orman bölgesi, yüzde 15'i ise şahıs arazilerinden oluşuyor. Yapılan sunuma göre projenin yapılabilmesi için çam, ladin, meşe, kayın, ardıç, erguvan, söğüt ve kavak ağaçlarından oluşan 7 bin 800 hektar ormanlık alanın kesilmesi gerekiyor. Yetkililer, bunun için Orman Genel Müdürlüğü'nden izinler alınarak orman tahribatının en aza indirilmesine özen gösterecekleri yönünde ifade...