28 / 04 / 2024

arnavutköy vefa konutları

arnavutköy vefa konutları

Arnavutköy Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı. 720 daireden oluşan projede tapu dağıtımı için site içinde tören düzenlendi.

Hadımköy VEFA Konutları'nda kaba inşaat tamam!

Toplam 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları Arnavutköy'de bulunuyor. Satışları başlayan proje toplam 35 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor.

Arnavutköy Belediyesi’nden kamu çalışanlarına 720 konut!

720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları’nın 600’üne ait satış yetkisi Arnavutköy Belediyesi’nin iştirak firması ARAŞ’ ait olup, bu konutlar öncelikle Arnavutköy’de çalışmakta olan kamu çalışanlarına satılacak.

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!

TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi tek tek açıklandı. Projelerde yer alan konutların kura çekilişi 19 Nisan 2023 tarihine kadar çekilmiş olacak.

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 727 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar inşa etmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy projesi için düğmeye bastı.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy 3+1 kuraları çekildi!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar sahiplerini buldu. Projede toplam 3 bin 750 konut bulunuyor.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy 2+1 kuraları çekildi!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy kura çekilişi bugün!

TOKİ 2020 projeleri kapsamında İstanbul Arnavutköy'de 3 bin 750 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutların kura çekimi bugün yapılacak

TOKİ Arnavutköy 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

Arnavutköy Vefa Konutları'nda tapu sevinci!

Arnavutköy Belediyesi hayata geçirdiği 720 daireli Vefa Konutları’nın 2. Etap tapularını hak sahiplerine teslim etti.

Arnavutköy VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Arnavutköy Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı. 720 daireden oluşan projede tapu dağıtımı için site içinde tören düzenlendi.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire!

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Konutların, Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Hadımköy VEFA Konutları kamu personellerinin yüzünü güldürüyor!

İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, 3. Havalimanı, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, ilçeye gelecek 2 farklı yönde Vezneciler ve Halkalı Metrosu ile Fuar ve Kongre Merkezi, Arnavutköy’ü dünyaya açacak.

Hadımköy Vefa Konutları için imzalar atıldı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

arnavutköy vefa konutları Haberi

arnavutköy vefa konutları

Arnavutköy Belediyesi yapımını tamamladığı 720 daireli VEFA Konutları’nın tapularını hak sahiplerine dağıttı.


Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın seçim vaatleri arasında yer alan VEFA Konutları, tamamlanmasının ardından sahiplerine teslim edildi. Toplamda 720 daireden oluşan VEFA Konutları’nın tapu dağıtımı için site içinde tören düzenlendi. Törene AK Parti Milletvekili Nureddin Nebati, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve hak sahipleri katıldı. Selamlama konuşmalarının ardından protokol tarafından hak sahiplerine tapuları teslim edildi.


Kamu görevlileri mutlu

Arnavutköy Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapılan, Arnavutköy’deki kamu personellerinin yüzünü güldüren VEFA Konutları’nda ikamet edecek olan memurlar da tapularını aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. İlçede öğretmen olan Burçin Yılmaz emeği geçenlere teşekkür ederek, "Biz memurlar, öğretmenler olarak bu durumdan çok memnunuz" dedi. 23 yıllık memuriyet hayatında ilk...